Beşiktaş yeniden Kerim Alıcı ile ilgileniyor

Beşiktaş yeniden Kerim Alıcı ile ilgileniyor

Gökhan Gönül'ün ayrılması, Douglas ile Lens'in istenilen performansta olmaması sebebiyle sağ bek arayışlarını sürdüren Beşiktaş, rotasını tekrar Kerim Alıcı'ya çevirdi.

Ajans Beşiktaş - 2020/21 sezonu adına transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş'ta forvet ve sağ bek takviyesi için yoğun mesai harcanıyor. Sözleşmesinin bitmesiyle birlikte Gökhan Gönül ile yollarını ayıran ve Douglas'tan beklediği performansı alamayan siyah-beyazlı ekip, bu bölge için alternatiflerini arıyor.

SANGARE OLMADI

İlk alternatif olarak Nazım Sangare'yi belirleyen Beşiktaş, Antalyaspor'a takas içerikli bir teklifte bulunmuştu. Akdeniz ekibinin Beşiktaş tarafından takasta önerdiği futbolcuları kabul etmemesi üzerine transfer için yollar kapandı.

ROTA YENİDEN KERİM ALICI!

Yeni Asır'ın haberine göre; Sangare transferini rafa kaldıran Kara Kartal, rotasını yeniden Altınordulu Kerim Alıcı'ya çevirdi.

Geçtiğimiz aylarda Beşiktaş Alıcı'nın transferi için ciddi girişimlerde bulunmuş, transferden sorumlu yönetici Erdal Torunoğulları ile Altınordu Başkan Seyit Mehmet Özkan bir araya gelmişti.

Altınordu'nun bu transfer için bonservis bedelinin yanı sıra bir sonraki satıştan pay talep etmesi de bekleniyor.

Etiketler :