Beşiktaş yönetim kurulu üyesi Berk Hacıgüzeller: "Beşiktaş %50 şanslıdır"

Beşiktaş yönetim kurulu üyesi Berk Hacıgüzeller: "Beşiktaş %50 şanslıdır"

Beşiktaş yönetim kurulu üyesi Berk Hacıgüzeller, Bayern Münih maçı öncesi değerlendirmelerde bulundu.

Ajans Beşiktaş - FutbolArena muhabiri Kevser İme Şahin'in "Beşiktaş Şampiyonlar Ligi'nde Bayern Münih ile eşleşti ve haftaya da ilk karşılaşması var. Ne dersiniz?" şeklindeki sorusuna Berk Hacıgüzeller şunları söyledi:

"Şampiyonlar Ligi gerçekten devlerin ligi, Beşiktaş da bu devlerden bir tanesi bildiğiniz gibi. Önümüzdeki hafta salı günü bir maç oynayacağız. İki ayaklı bir maç. Ben başından beri söylüyorum: Şartlar yüzde elli, yüzde elli.

Bir takımı gözde büyütmemek lazım. Herkes kendi liginin şampiyonu. O bakımdan ben Beşiktaş'ı yüzde elli şanslı görüyorum. İnşallah salı günü iyi bir sonuç alacağız ve yurda döneceğiz.

Beşiktaş bu yıl Şampiyonlar Ligi dahil birçok kulvarda faaliyet gösterdi. Tabii yorucu oldu. Önümüzde de yorucu bir maraton var. 7-8 adet yorucu maç var. Ben Beşiktaş'ı kötü görmüyorum. Bence sezon ortalamasının en iyi futbolunu oynayan yine Beşiktaş... Sezonun başından beri bakarsanız, bence dördüncülüğü hak etmiyor. Bunu da zaten Mayıs'a kadar göreceğiz. 

Şu anda puan farkı yok gibi bir şey. İlk dört takım arasında ben şampiyonluk yarışının son haftaya kadar devam edeceğini düşünüyorum. Camia tek yürek olduk, tek bilinç içerisinde mayıs ayına kadar şampiyonluğa yürüyeceğiz inşallah…"

Etiketler :