Beşiktaş yönetimi Caner'le anlaştı, Inter'le masaya oturdu!

Beşiktaş yönetimi Caner'le anlaştı, Inter'le masaya oturdu!

Beşiktaş, Caner Erkin'in bonservisini almak için Inter'le görüşmelere başladı.

Ajans Beşiktaş - Siyah-Beyazlılar, sezon başında kiralık olarak takıma kazandırdığı Caner Erkin’in bonservisini almak için harekete geçti. İtalya Serie A ekibi İnter’den 1 milyon Euro’luk (yaklaşık 4 milyon TL) opsiyon bedeliyle kiralanan 28 yaşındaki sol bekin tapusunu sezon sonunu beklemeden almaya karar veren Beşiktaşlı idarecilerin, oyuncunun kulübüyle bu konuda ilk görüşmeyi yaptığı bildirildi.

Diğer yandan yönetim dört yıllık sözleşme konusunda oyuncuyla anlaşma sağladı.

İNDİRİM BEKLENİYOR
 
Milli futbolcunun Haziran ayında sona erecek olan opsiyon hakkını şimdiden kullanmak istediklerini İtalyan ekibine ileten yönetimin, İnter’den 1 milyon Euro’luk bedel konusunda indirim istediği belirtildi.

Başkan Fikret Orman ve ekibi, 1 milyon euroluk opsiyonu indirmek için uğraşırken Inter'in de buna olumlu baktığı öğrenildi.

CANER NE KADAR ALACAK?

Eğer İtalyan ekibiyle el sıkışılırsa, Caner Erkin'le dört yıllık yeni sözleşme imzalanacak. 28 yaşındaki oyuncu, Siyah-beyazlıların yıllık 1.750 bin euroluk teklifini kabul etti.

SAKATLIĞI GEREKÇE GÖSTERİLECEK

23 Ekim’deki Antalyaspor maçında sakatlanan ve yaklaşık 4 aydır sahalardan uzak kalan Caner’in aşil tendonundaki sakatlığını gerekçe göstererek indirim isteyen Siyah-Beyazlılar, futbolcunun bonservisini bu ay içerisinde almayı planlıyor.

Öte yandan sakatlığı düzelen milli sol bek, düz koşulara devam ediyor. Mart başı dönecek.
 
"HOCAMIZA SÖYLEDİM, KALMAK İSTİYORUM"
 
Gelecek ay sonunda takıma geri dönmesi planlanan Caner Erkin, geleceğiyle ilgili olarak, “Başkanımıza da hocamıza da bunu söyledim. Yönetim uygun görürse burada kalmak istiyorum” ifadelerini kullanmıştı. Beşiktaş’ta bu sezon 9 maça çıkan Caner, takımına 1 asistlik katkı sağlamıştı. Tecrübeli futbolcunun, 19 Mart’taki Antalya maçında sahada olması bekleniyor. (Fanatik & Akşam)

Etiketler :