Beşiktaş yönetiminde Oğuzhan sevinci: "Seneye daha da iyi olacak"

Beşiktaş yönetiminde Oğuzhan sevinci: "Seneye daha da iyi olacak"

Beşiktaş'ta bu sezon istenileni tam olarak karşılayamayan ve eleştiri oklarının hedefi olan Oğuzhan Özaykup, son olarak oynanılan Osmanlıspor karşılaşmasında gösterdiği performans ile alkış topladı.

Ajans Beşiktaş - Osmanlıspor deplasmanında ortaya koyduğu başarılı performansla geçen sezonu anımsatan Beşiktaş kaptanı Oğuzhan Özyakup hem teknik heyeti hem de yönetimi sevindirdi.

Siyah-beyazlı kulüple yeni sözleşme imzalayan Oğuzhan'ın başkentteki futbolunu değerlendiren yönetimin, "Böyle oynadığı sürece hem kendisi hem de Beşiktaş kazanır. Yedek kaldığı için küsmek yerine daha fazla mücadele etmesi gerekiyordu. Seneye takıma daha çok katkı sağlayacaktır" yorumunu yaptıkları öğrenildi.

Bu arada Beşiktaş ile sözleşme yenilemesine rağmen bazı kulüplerin radarında olan Oğuzhan'a yurt dışından teklif alması halinde yönetimin gereken kolaylığı sağlayacağı ortaya çıktı.

Takımdan bedelsiz ayrılması mümkün olmayan siyah-beyazlı oyuncu ile bir araya gelme kararı alan yönetimin, Oğuzhan'dan sadece işine odaklanmasını isteyeceği aktarıldı. Siyah-beyazlıların yapılacak görüşmede transfer gelişmesi halinde yetenekli oyuncuya zorluk çıkartılmayacağını bildirecekleri de vurgulandı. (Milliyet)

Etiketler :