Beşiktaş yönünü yeniden Gignac transferine çevirdi

Beşiktaş yönünü yeniden Gignac transferine çevirdi

Beşiktaş transferde yeniden Andre Pierre Gignac'a yöneldi. Gelecek sezon golcü arayışlarını sürdüren Beşiktaş, Gignac ile yeniden temasa geçiyor.

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş yönetimi Vagner Love ve Alvaro Negredo'dan beklediği verimi alamazken gelecek sezon için transfer çalışmalarına ilk olarak golcü transferi ile başlamaya hazırlanıyor. Takvim Gazetesi'nin iddiasına göre, Siyah-Beyazlılar, Meksika ekibi Tigres ile sözleşmesi sona eren 32 yaşındaki oyuncuyu kadrosuna katmak istiyor. Gignac da Beşiktaş'a sacık bakıyor. Beşiktaş'ın hocası Şenol Güneş'in de Pierre Gignac ismine sıcak baktığı öğrenildi. Transferde acele etmek istemeyen Beşiktaş Yönetimi, önümüzdeki günlerde Gignac ile bir kez daha görüşecek.

Gignac Kimdir? Gignac bu sezon kaç gol attı?

1985 doğumlu golcü futbolcu. 2007 yılında Lorient takımından Toulouse takımına transfer olan Gignac, ilk sezonunda kötü bir performans gösterdi: Fransa liginde sadece 2, ve UEFA Kupası'nda bir golle yetindi. İlk onbirde oynaması için alınan futbolcu, genellikle yedekler arasında kaldı. Takımı ise son maçta birinci ligde kalmayı başardı.

Yeni sezonda, yeni teknik direktörün gelmesiyle, Gignac ilk 11'de yerine bulmaya başladı. Ligde iyi bir performans çizen Fransız futbolcu, Eylül ve Mart aylarında Fransa liginin ayın futbolcusu seçildi. Ligin 29. haftasında 18. golünü atarak takımının tarihine geçti. 1984-85 sezonunda Yannick Stopyra adında Toulouse takımının forvet oyuncusu Ligue 1'de tam 17 gol atarak, Toulouse'nin en çok gol atan forveti olmuştu. 2008-09 sezonunda 24 golle Ligue 1 gol kralı olmuştur.