Beşiktaş'a 23'lük Japon Yuma Suzuki! "Teklif yapıldı"

Beşiktaş'a 23'lük Japon Yuma Suzuki! "Teklif yapıldı"

Beşiktaş, Kashima Antlers takımında forma giyen 23 yaşındaki Japon golcü Yuma Suzuki için teklifte bulundu.

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş'la ilgili sürpriz bir transfer iddiası Japonya'dan geldi. Siyah beyazlıların Kashima Antlers takımında forma giyen 23 yaşındak forvet Yuma Suzuki ile ilgilendiği iddia edildi. 

Kashima'nın altyapısından çıkan ve kulübüyle 1 yıl daha sözleşmesi bulunan Yuma Suzuki'ye Beşiktaş dışında Belçika'da St Truiden takımından da teklif gelirken, en ciddi önerinin ise Beşiktaş'tan olduğu öğrenildi. Özellikle geçen sezon Kagawa'nın Beşiktaş'a gelmesi, kulüp ve İstanbul'la ilgili olumlu ifadeler kullanması Japon futbolcuların da Beşiktaş'a sıcak bakmasını sağladı.

Suzuki cephesinde menajeri tarafından yapılan açıklamada, "St Truiden resmi teklifte bulundu ama Beşiktaş'ın daha önceden bir teklifi oldu ve daha cazip görünüyor." ifadeleri kullanıldı. 

Yuma Suzuki kimdir?

Japonya'da Kashima Antlers takımında forma giyen Yuma Suzuki, 23 yaşında ve santrfor mevkinde forma giyiyor. 2018 yılında Kashima formasıyla oynadığı 32 maçta 11 gol atan Yuma Suzuki'nin kulübüyle 1 yıl daha sözleşmesi bulunuyor. (Futbol Arena)

Etiketler :