Beşiktaş'a 50 milyon euroluk gelir

Beşiktaş'a 50 milyon euroluk gelir

Beşiktaş’ın yıldızlarına teklif yağıyor! Cenk, Babel, Tosic ve Adriano için menacerler kulübün kapısını aşındırmayı sürdürüyor. Benfica’nın geri istediği Talisca da eklendiğinde Beşiktaş, 50 milyon Euro’luk bir gelirle karşı karşıya!

Ajans Beşiktaş - Süper Lig’de son 2 sezonda teknik direktör Şenol Güneş’in önderliğinde üst üste iki şampiyonluk yaşayan Siyah-Beyazlılar, bu dönemde ise Avrupa’ya damga vurmuştu.

Şampiyonlar Ligi’nde grup aşamalarını namağlup ve lider olarak tamamlayarak son 16 biletini kapan ilk Türk kulübü olmayı başaran Beşiktaş’ın yıldızlarına ara transfer dönemi öncesinde adeta teklif yağıyor.

Takımın yıldız golcüsü Cenk Tosun için İngiltere Premier Lig ekibi Everton’un önerisini 25 milyon Euro’ya (113 milyon TL) kadar yükselttiği öğrenildi. Ada’nın yolunu tutmaya sıcak bakan CT23’ün bu konuda Başkan Fikret Orman’ın kararını vermesini beklediği bildirildi.

Çinliler’in radarında
Beşiktaş’ta bu sezon Cenk Tosun’un ardından takımda ön plana çıkan ikinci isim olan Ryan Babel de Çin ekiplerinin radarında.... Menacerler için kulübe getirilen rakamın son olarak 14 milyon Euro’ya (63 milyon TL) ulaştığı kaydedildi.

Siyah-Beyazlı formayla 22 maçta 9 gol ve 3 asistlik performans sergileyen Hollandalı yıldıza ek olarak Çin’den Adriano’ya da teklif olduğu konuşuluyor. Brezilyalı futbolcu için de 2 milyon Euro’luk (9 milyon TL) öneri geldiği ifade edildi.

Tosic'e 22 Milyon TL
Kara Kartal’ın başarılı savunmacısı Dusko Tosic de transfer piyasasında yıldızını parlatan isimlerden... Beşiktaş’ın başına teknik direktör Şenol Güneş’in gelmesinin ardından adeta küllerinden doğan 32 yaşındaki futbolcu için; Tottenham ve Stoke City’nin de 5 milyon Euro (22.6 milyon TL) vermeye hazır olduğu İngiliz medyasında yer alıyor.

Benfica’dan sürpriz öneri
Siyah-Beyazlı formayla 1,5 sezondur kiralık olarak görev yapan Anderson Talisca için de ilginç bir iddia ortaya atıldı. Portekiz gazetesi Abola, Benfica’nın oyuncusunu ara transfer döneminde bir Çin kulübüne satmak istediğini Siyah-Beyazlılar’a ilettiği ve Kartal’a ödediği 4 milyon Euro’luk (18 milyon TL) kiralama bedelini geri vermeyi, ek olarak Rafa Silva’yı kiralamayı önerdiği kaydedildi. Bu gelişme sonrasında Beşiktaş, hem 4 milyon Euro’luk kazanç elde etme hem de yeni bir yıldızı kadrosuna katma şansıyla karşı karşıya kaldı. (Fanatik)

Etiketler :