Beşiktaş'a Atletico Madridli forvet!

Beşiktaş'a Atletico Madridli forvet!

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman'ın, Luciano Vietto transferi için Atletico Madrid ile masaya oturduğu öne sürüldü.

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş'ta santrfor arayışları ara vermeden sürüyor. Sporx'in haberine göre Başkan Fikret Orman Valencia'nın bonservisini almamaya karar verdiği Luciano Vietto için Atletico Madrid'li yöneticilerle masaya oturdu. 24 yaşındaki Arjantinli için içinde bonus barındıran ve uzun süre ödemeli 8 milyon euro'luk bir teklif sundu.

İspanyol ekibi 20 milyon euro'ya aldığı Vietto'dan kolay vazgeçme taraftarı değil ama istedikleri bir teklifi bulabilecekleri de şüpheli. Bu nedenle Orman'a hayır denilmedi ama süre istendi.

Orman, Atletico'nun bu süreçte olası teklifleri dinleyeceğini ama kendilerine evet diyeceklerine emin mesajlar gönderdi.

Luciano Vietto kimdir? Kaç yaşında, golleri ve asistleri

24 yaşındaki Arjantinli forvet Luciano Vietto, kariyerine Racing Club takımında başladı. 2014 yılında Villarreal'e transfer olan Luciano Vietto, 1 yıl sonra 20 milyon Euro karşılığında Atletico Madrid'in yolunu tutu. Geçtiğimiz sezon Sevilla'da kiralık olarak forma giyen genç oyuncu bu sezon Atletico Madrid'de ilk devrede 6 maçta süre alabildi ve devre arasında da Valencia'ya kiralandı. Valencia'da 14 maça çıkan Vietto 2 gol atarken bir de asist yaptı.