Beşiktaş'a dönmek isteyen Sosa ile büyük ölçüde anlaştılar!

Beşiktaş'a dönmek isteyen Sosa ile büyük ölçüde anlaştılar!

Antalyaspor'un, Beşiktaş ve Trabzonspor'un da istediği Jose Sosa'nin transferinde büyük bir adım attığı ifade edildi.

Ajans Beşiktaş - Menez ve Maicon transferiyle dikkatleri üzerine çeken, Ben Arfa atağıyla da gündeme gelen Antalyaspor, ses getirecek bir transfere daha imza atmaya hazırlanıyor. Antalyaspor'un, Beşiktaş ve Trabzonspor'un da istediği Jose Sosa'nin transferinde büyük bir adım attığı ifade edildi.

Sky Sports İtalya'nın haberine göre; Antalyaspor, Milan'ın Avrupa Ligi kadrosuna alınmayan ve takımdan ayrılacağı konuşulan Arjantinli orta saha oyuncusu için yeniden devreye girdi. Menez ve Eto'o gibi isimleri kadrosunda bulunduran Antalyaspor'un gözünü yeniden Sosa'ya çevirdiği ve Milan ile pazarlıklara başladığı kaydedildi.

Antalyaspor'un Sosa'nın transferi konusunda Milan ile anlaşmaya vardığı ve tecrübeli oyuncudan gelecek cevabı beklemeye başladığı vurgulandı.

Sosa'nın Milan ile 1 yıl daha sözleşmesi bulunuyor. 32 yaşındaki Arjantinli, geçen sezon Milan formasıyla toplamda 19 maça çıkmış ve 3 asist yapmıştı. Sosa ayrıca 2 kez de kırmızı kartla cezalandırılmıştı. Beşiktaş'ın 2015-16 sezou şampiyonluğunda büyük pay sahibi olan Sosa, sezon sonunda 7.5 milyon euroluk bedelle Milan'a transfer olmuştu. (Ajansspor)

Etiketler :