Beşiktaş'a Marouane Fellaini müjdesi!

Beşiktaş'a Marouane Fellaini müjdesi!

Adı uzun bir süredir Beşiktaş'la birlikte anılan Manchester United'ın yıldızı Marouane Fellaini hakkında İngiliz basını çok çarpıcı bir iddia ortaya attı.

Ajans Beşiktaş - Manchester United ile sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Marouane Fellaini'nin artık takımdan ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor. Son olarak United yönetiminden gelen yeni kontrat teklifini reddettiği öğrenilen Belçikalı orta saha oyuncusunu menajer Jose Mourinho'nun da artık istemediği belirtiliyor.

Ada basınından The Sun ise adı uzun bir süredir Beşiktaş'la anılan yıldız futbolcuyla alakalı olarak Siyah Beyazlı taraftarları heyecanlandıracak bir analiz habere imza attı.

Gazete, 30 yaşındaki futbolcuyla ilgilenen kulüplerin Paris Saint Germain, Juventus, Monaco, Beşiktaş, West Ham United ve Leicester olduğunu yazarken her bir kulüp için transfer olasılıklarını tek tek değerlendirdi. Haberde oyuncunun eski hocası David Moyes ile çalışmak istemediğinin belirtilirken bu nedenle West Ham United ihtimalinin devre dışı olduğu kaydedildi.

The Sun, yıldız futbolcunun Premier Lig'in dışına çıkmak istemesinden dolayı Leicester City'e gitmesinin de ihtimal dahilinde olmadığını yazdı. Paris Saint Germain ve Juventus'un büyük kulüpler olmaları ve oyuncularına ödedikleri yüksek maaşlar nedeniyle Fellaini'yi transfer edebilme ihtiamllerinin yüksek olduğu belirtilirken Monaco ve Beşiktaş içinse çok ilginç bir yorum yapıldı.

Özellikle Fellaini'nin kariyerinin son yıllarında olması nedeniyle hem Monaco'nun hem de Beşiktaş'ın Belçikalı için son derece cazip opsiyonlar olduğu ifade edildi.

Şu anki piyasa değeri 12 milyon euro olan Fellaini hakkında çıkan bu haber, Beşiktaş'ın transferi gerçekleştirme ihtimalinin yüksek olduğu şeklinde yorumlandı.

Fellaini, 2013'te Everton'dan United'a tam 32,4 milyon euro karşılığında transfer olmuştu. Siyah Beyazlılar'ın hem Türkiye'deki vergi avantajı hem de Cenk Tosun'dan elde edilen bonservis geliri nedeniyle bu transferi bitirme ihtimali oldukça yüksek görünüyor. (Fanatik)

 

 

 

 

 

 

Etiketler :