Beşiktaş'a Oğuz Çetin'den övgüler: "Türk futbolunda artık..."

Beşiktaş'a Oğuz Çetin'den övgüler: "Türk futbolunda artık..."

Beşiktaş'ın, Leipzig deplasmanında aldığı 2-1'lik galibiyetin ardından siyah beyazlıların performansını Oğuz Çetin yorumladı.

Ajans Beşiktaş -  BeşiktaşŞampiyonlar Ligi'nde Leipzig deplasmanında 2-1 galip gelerek grubunu 14 puanla tamamladı. Şampiyonlar Ligi performansıyla tarihe geçen siyah beyazlıların bu performansını maç sonrası Tivibuspor'da Oğuz Çetin yorumladı. 

 Leipzig 1-2 Beşiktaş maç sonu Oğuz Çetin yorumları


"Beşiktaş kazanan takım olma hüviyetini kaybetmek istemiyor. Bugün baktığınızda sahada pek görünmeyen Talisca bile her an skoru değiştirebiliyor. Kadronun değeri, oyunun değeri çok farklı Beşiktaş'ta. Leipzig'i de küçümsemeyin. Kale önünde becerikli değilerdi. Tolga gibi bir dev çıktı. Ancak dikkatli olmak lazım. Beşiktaş'ın bir adım sonrasında bu pozisyonları vermesi halinde son 16 turundaki rakipler bunları affetmez. Ancak gerçek Beşiktaş 11'i bu değil. Gerçek Beşiktaş performansı bu değil."

Oğuz Çetin, Beşiktaş'ın kadro zenginliğine de dikkat çekerken, "İşte bu akşam izlediğimiz kadro gerçek Beşiktaş 11'i değil ama gidiyorsun Leipzig'de kazanıyorsun. Bugün itibariyle Beşiktaş Türk futboluna büyük değer katıyor." diye konuştu.