Beşiktaş'a Pepe sakatlığında müjdeli haber

Beşiktaş'a Pepe sakatlığında müjdeli haber

Beşiktaş'ta Pepe'nin sağ ayak parmağında oluşan kırık nedeni ile 1 ay sahalardan uzak kalacağı açıklanmıştı ancak yıldız oyuncu için bir ihtimal daha doğdu.

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş'ın Portekizli yıldızı Pepe sağ ayak parmağında oluşan kırık nedeni ile 1 ay sahalardan uza kalacağı haberi gündeme bomba gibi düşmüştü. Portekizli yıldızın yapılacak özel bir krampon ile Gençlerbirliği maçına yetişme ihtimali doğdu.

Beşiktaş'ta Pepe'nin sakatlığı ciddi mi?

Milliyet Gazetesi'nin haberine göre, Beşiktaş'ın, Fenerbahçe ile oynadığı kupa derbisinde Soldado'nun darbesiyle sakatlandığı açıklanan Portekizli stoperin, 10 Mart'ta Gençlerbirliği ile yapılacak karşılaşmada bile özel kramponla oynama ihtimali bulunuyor. Başarılı futbolcu, Bayern Münih'le 14 Mart'ta yapılacak rövanş mücadelesinde ise riske edilmeyecek.

Beşiktaş'ta Pepe'nin kaçıracağı maçlar hangileri?

Trabzonspor - Beşiktaş Beşiktaş - Gençlerbirliği Beşiktaş - Bayern Münih Başakşehir - Beşiktaş Beşiktaş - Alanyaspor.

Beşiktaş'ta Pepe ne zaman sahalara dönecek?

Beşiktaşlı futbolcu Pepe, sağ ayak baş parmağındaki kırık nedeniyle Trabzonspor maçı kadrosundan çıkartıldı. Yapılan tespitlere göre Pepe'nin parmağı Fenerbahçe maçının 51.dakikasında Soldado'nun darbesi ile kırıldığı ortaya çıktı.

Portekizli yıldız sağ ayak parmağında kırık olduğu için Trabzonspor deplasmanına götürülmedi. BeIN'ın haberine göre, Pepe'nin 4 hafta sahalardan uzak kalması bekleniyor.

Etiketler :