Beşiktaş'a sportif direktör olacağı iddia edilen Lutz Pfannenstiel konuştu!

Beşiktaş'a sportif direktör olacağı iddia edilen Lutz Pfannenstiel konuştu!

Fortuna Düsseldorf ekibinden ayrılmak için haftaları sayan sportif direktör Lutz Pfannenstiel'den açıklama geldi. Hangi ülkelerden teklif aldı? Türkiye'ye gelmeyi düşünüyor mu? Alman futbol adamı konuştu!

Ajans Beşiktaş - Almanya Ligi ekiplerinden Fortuna Düsseldorf’un sportif direktörü Lutz Pfannenstiel'in adı Beşiktaş ile anılmıştı. Lutz Pfannenstiel geleceği hakkında açıklamalar yaptı. Türkiye iddiaları için de konuşan Lutz Pfannenstiel neler söyledi?

Lutz Pfannenstiel'in adı Beşiktaş ile anılmıştı

Gelecek sezon için Beşiktaş’ın bir sportif direktör arayışında olduğu gündeme geldi. Hatta Tayfur Havutçu, Mustafa Doğan, Samet Aybaba gibi yerli isimlerin dışında Lutz Pfannenstiel'in de gündemde olduğu iddia edildi.

Geleceği hakkında konuştu

Lutz Pfannenstiel, Fortuna Düsseldorf’taki geleceği ve bundan sonra neler yapacağı sorusuna yanıt verdi.

Düsseldorf’tan ayrılacak

47 yaşındaki futbol adamı, sezon sonunda kendi isteğiyle Düsseldorf’tan ayrılacağını ifade etti.

Pfannenstiel: “Haziran ayında kararımı vermek istiyorum”

‘İngiltere, İspanya, ABD ve Türkiye’den teklifler aldığınız konuşuluyor. Kararınız nedir?’ sorusuna yanıt veren Pfannenstiel, ”Normalde sezonu tamamlamak için kulüple anlaştık. Ama koronavirüsü kimse böyle tahmin edemezdi. Şimdi ligin bitmesini bekliyorum. Önümüzdeki birkaç haftayı dört gözle bekliyorum. Haziran ayında kendi geleceğimle ilgili kararımı vermek istiyorum” diye konuştu.

Beşiktaş’tan Pfannenstiel’e teklif yapılmamış

Düşük maliyetlere rağmen kaliteli isimleri bulan bir futbol adamı olarak tanımlanan Lutz Pfannstiel’in özellikle İngiliz takımlarıyla sıcak ilişkileri var. Ajansspor’un ulaştığı bilgiye göre; Beşiktaş’tan kendisine henüz bir teklif yapılmadı. (Ajansspor - Emrah Karalinç)

Etiketler :