Beşiktaş'a transfer müjdesi! Kulübüne veda etti...

Beşiktaş'a transfer müjdesi! Kulübüne veda etti...

Siyah-beyazlılar, bir yandan Süper Lig'de oynayacağı BB Erzurumspor maçının hazırlıklarını sürdürürken bir yandan transfer çalışmalarına hız verdi. Beşiktaş'ın gündeminde olan yıldız isim kulübüne veda etti.

Ajans Beşiktaş - Son olarak Ziraat Türkiye Kupası 5. tur maçında Tarsus İdman Yurdu'nu evinde ağırlayan Beşiktaş, mücadeleden 3-1'lik galibiyetle ayrıldı ve adını son 16'ya yazdırdı

Kartal transfer çalışmalarını sürdürüyor. 

Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, Erzurumspor karşısında alınacak galibiyetle beraber zirve takibini sürdürmenin planlarını yaparken, bir diğer taraftan ise transfer çalışmalarını sürdürüyor.

Orta sahaya takviye 

Transferde önceliğini orta sahaya veren Kartal, Ljajic'in olası satışı ve Atiba'nın gelecek sezon takımda yer alıp almayacağının kesin olmayışından dolayı bu bölgeye takviye yapacak.

Wellington, kulübünden ayrıldı 

Çalışmalarını sürdüren Beşiktaş'a, müjdeli bir haber geldi. Brezilya basınında yer alan bilgilere göre Wellington, kulübünden ayrıldı.

İmzaya çok yakın 

Brezilya basınında yer alan bilgilere göre Beşiktaş, daha önce de peşinde olduğu Wellington'u kadrosuna katmaya artık çok yaklaştı.

Daha önce anlaşmaya yaklaşmıştı 

Siyah beyazlılar, Wellington Aparecido Martins ile yaz transfer sezonunda anlaşma noktasına gelmiş ancak resmi imzalar atılamamıştı.

Beşiktaş'a gelmesi bekleniyor 

Yaşanan yeni gelişmeyle Brezilyalı futbolcunun önü açıldı. İddiaya göre Wellington Aparecido Martins, kulübü Atletico Paranense ile yollarını ayırdı. Oyuncunun Beşiktaş'a gelmesi bekleniyor.

Bedelsiz 

Öte yandan Beşiktaş'ın futbolcu için herhangi bir bonservis bedeli ödemeyeceği öğrenildi. Brezilya kulübü Atletico Paranense'de forma giyen oyuncu, orta sahanın göbeğinde görev yapıyor.

31 maça çıktı 

Kariyerine Sao Paulo'da başlayan oyuncu, daha sonra Internacional, Vasco da Gama ve Club Athletico Paranaense'de forma giydi. Wellington, bu sezon toplamda 31 maça çıktı. (Skorer)

Etiketler :