Beşiktaş'a yeni Japon: "Kiyotake’yi de alın servet kazanırsınız"

Beşiktaş'a yeni Japon: "Kiyotake’yi de alın servet kazanırsınız"

Kagawa ile yapılacak uzun vadeli anlaşma ve Kiyotake’nin transferinin Japonya’da forma satışlarını patlatacağı belirtildi.

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş Başkanı Fikret Orman'ın geçtiğimiz hafta gerçekleştirdiği Uzak Doğu seyahatinin detayları belli oldu. Orman, Japonya'da birçok üst düzey yöneticiyle yaptığı görüşmede aynı tavsiyeyi aldı: "Kagawa Beşiktaş'ta kalıcı olursa, burada çok fazla taraftar kazanırsınız." Ayrıca Orman'a bir de öneri geldi: "Kagawa'nın haricinde bir Japon futbolcu daha transfer ederseniz burada çok daha fazla etki yaratırsınız. Japonya'da en az Kagawa kadar sevilen Hiroshi Kiyotake de sizin aradığınız isim olabilir. Bundesliga ve La Liga tecrübesine sahip. Üstelik milyonlarca hayranı var. İki futbolcu forma satışlarınızı patlatır."

Kiyotake kimdir?

Japonya'nın Cerezo Osaka takımında forma giyen 29 yaşındaki Hiroshi Kiyotake'nin geçmiş kariyerinde Nürnberg, Hannover ve Sevilla kulüpleri de var. 43 kez milli formayı giyen Kiyotake, 10 numara pozisyonu dışında sağ ve sol kanatta da oynayabiliyor. (Sabah)

Etiketler :