Beşiktaş'ın 3 golcü adayı

Beşiktaş'ın 3 golcü adayı

Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, transfer çalışmaları için hız verdi. Mutlak suretle golcü takviyesi yapacak olan Beşiktaş'ta 3 adayın öne çıktığı iddia edildi.

Ajans Beşiktaş - Sezonu 4. bitiren Beşiktaş'ta gelecek sezon yeniden şampiyon olmak amaçlanırken Fikret Orman transferde ince eleyip sık dokuyor. Bu sezon Alvaro Negredo ve Vagner Love'dan yeterli gol katkısı alamayan ve devre arasında da Cenk Tosun'u Everton'a satan Beşiktaş'ta golcü arayışları hız kazandı. Ortaya atılan iddialar arasında 3 ismin öne çıktığı görülüyor. Fotomaç'ın haberine göre  Daniel Sturridge, Divock Origi ve Andre Pierre Gignac, Beşiktaş'ın gündemine girdi.

Liverpool'da oynayan golcüler Dainel Sturridge ve Divock Origi ile Tigres'te forma giyen Gignac için Beşiktaş'ın devrede olduğu belirtiliyor.

Gignac kimdir, kaç yaşında?

32 yaşındaki Fransız futbolcu kariyerine Lorient takımında başladı. Ardından sırasıyla Pau, Toulouse, Marsilya ve Tigres formaları giydi. Bu sezon 39 resmi maçta 18 gol, 6 asistlik performans sergileyen Gignac'ın sözleşmesi sona erdi.

Divock Origi kimdir, kaç yaşında?

18 Nis 1995 tarihinde Belçika’nın Oostende kentinde doğan Divock Origi futbol yaşantısına KFC De Zwaluw Wiemismeer takımında başlayan Belçikalı forvet ardından KRC Harelbeke, Genk ve Lille takımlarının alt yaş kategorilerinde forma giydi. Profesyonelliğe Fransa’nın Lille takımında adım atan Origi, 2014-2015 sezonunda İngiltere Premier Lig ekiplerinden Liverpool’a transfer oldu. Liverpool’da istediği süreleri bulamayan Belçikalı oyuncu, ilk olarak daha önce de formasını giydiği Lille’e sonraki sezon da Alman ekibi Wolfsburg’a kiralandı.Geride kalan sezon başında Alman ekibi Wolfsburg'a kiralanan Belçikalı oyuncu, Wolfsburg formasıyla Bundesliga’da 31 karşılaşmada forma giyerken 6 gol ve 2 asistlik bir performans gösterdi. Bonservisi İngiliz ekibi Liverpool’da bulunan Origi’nin takımıyla olan sözleşmesi 30 Haziran 2019 tarihinde sona erecek.

Daniel Sturridge kimdir, kaç yaşında?

1 Elül 1989 doğumlu 28 yaşındaki İngiliz oyuncu Sturridge, bu sezon takımı ile çıktığı 14 maçta 3 gol, 3 asistlik performans sergiledi. Güncel piyasa değeri 15,00 mil. €

 

Etiketler :