Beşiktaş'ın Bas Dost'a teklif ettiği rakam

Beşiktaş'ın Bas Dost'a teklif ettiği rakam

Portekizli taraftarların saldırısına uğradığı için Sporting CP ile sözleşmesini fesheden Bas Dost'a Siyah-Beyazlılar'ın yıllık 4 milyon euro ve bir miktar da imza parası teklif ettiği öne sürüldü.

Ajans Beşiktaş - Golcüleri Alvaro Negredo ve Vagner Love'dan istediği verimi alamayan ve bu oyuncuları gözden çıkaran Beşiktaş, yerlerine kaliteli bir santrafor almak için girişimlerini sürdürüyor. Portekiz basını Siyah-Beyazlılar'ın 1.96'lık golcü Bas Dost'un peşine düştüğünü öne sürdü. Bu oyuncu taraftarların saldırısına uğrayınca Sportig CP ile sözleşmesini fesh etmişti.

AJAX DA BAS DOST'U İSTİYOR

Sağ ayaklı bir golcü olan, Sporting'e 2016 yaz transferinde 11 milyon 850 bin euro bedelle gelen Bas Dost'a sözleşmesini fesh ettiği için bonservis parası ödenmeyecek. 29 yaşındaki santraforun peşinde Alman ve Hollanda kulüpleri de var. Ancak Beşiktaş'ın bu transferdeki en büyük rakibi ise Hollanda'nın köklü kulüplerinden Ajax. Kartal'ın bu oyuncuya yıllık 4 milyon euro teklif ettiği belirtildi.

GİGNAC'A "BEKLE" DENİLDİ

Portekiz basını ise Hollandalı golcünün imza parası olarak 4 milyon euro istediğini, Beşiktaş'ın ise bu rakamı aşağıya çekmeye çalıştığını haber yaptı. Bu arada Meksika'nın Tigres takımıyla sözleşmesi ay sonunda sona erecek Fransız golcü Gignac'la da görüşen Beşiktaşlı yöneticilerin ona, "İki forvetimizden birini elden çıkardıktan sonra seninle görüşelim. Biraz beklemeni istiyoruz (Akşam)