Beşiktaş'ın da istediği Sosa'nın yeni adresi belli oluyor!

Beşiktaş'ın da istediği Sosa'nın yeni adresi belli oluyor!

Yeni sezonda zirveye oynamak isteyen Başakşehir, 10 numara pozisyonu için Beşiktaş'ın da gündemine olan Sosa'yı gündeme aldı.

Ajans Beşiktaş - Son haftaya kadar şampiyonluk kovalayan Başakşehir, gelecek sezona da damga vurmak için kolları sıvadı. İlk olarak kaptan Emre Belözoğlu’nun sözleşmesini bir yıl daha uzatan İstanbul ekibi, transferde ise yine bomba peşinde. uruncu-Lacivertliler, Trabzonspor’dan ayrılmasına kesin gözle bakılan Sosa ile yapılan görüşmelerde her konuda anlaşmaya vardı. Transferin kiralık olarak gerçekleşmesi bekleniyor. Bordo-Mavili takımda yıllık 3.5 milyon Euro’yu bulan bir maliyeti olan Sosa’dan indirim istenmiş, ancak Arjantinli yıldız bunu kabul etmemişti.

İş bitmek üzere

Trabzonspor’un beklediği bonservis bedellerini de bulamaması nedeniyle maliyetinden kurtulmak için Sosa’yı Başakşehir’e kiralamayı kabul ettiği gelen haberler arasında. Tarafların görüşmeleri kısa süre içerisinde resmiyete dökmeleri bekleniyor.

Beşiktaş da ilgileniyordu

Sosa ile Beşiktaş da yakından ilgileniyordu. Eski yıldızını gündeme alan Beşiktaş, maaşı nedeniyle transferi şimdilik askıya almış durumda. (Fanatik)

Etiketler :