Beşiktaş'ın en kritik 10 günü

Beşiktaş'ın en kritik 10 günü

Beşiktaş'ı zor bir dönemeç bekliyor. Siyah-beyazlılar, perşembe günkü Hapoel Beer-Sheva maçıyla birlikte hem Avrupa Ligi'nde hem de Süper Lig'de kritik bir 10 günlük sürece girecek.

Ajans Beşiktaş - Karabükspor deplasmanında yaşadığı mağlubiyetin ardından Beşiktaş'ı zorlu bir dönem bekliyor. İkisi Avrupa Ligi'nde olmak üzere 4 zor maçı olan Beşiktaş, bu dönemeci galibiyetlerle geçmek istiyor.

İşte Beşiktaş'ın zorlu Şubat ayı takvimi:

16.02.2017 - Hapoel Beer-Shava (Deplasman)
19.02.2017 - Akhisar
23.02.2017 - Hapoel Beer-Shava
26.02.2017 - G.Saray (Deplasman)

İsrail temsilcisine UEFA'da 2. tur ilk mücadelesinde konuk olacak olan Şenol Güneş'in öğrencileri, sonrasında lige dönüş yapıp Akhisar'la karşılaşacak. Ligde 19 Şubat'ta Akhisar'la yapacağı karşılaşma sonrasında tekrardan UEFA Avrupa Ligi'ne dönecek olan Siyah-Beyazlılar, 23 Şubat'ta Hapoel Beer-Sheva'yı bu kez Vodafone Arena'da ağırlayıp Kupa 2'deki geleceğini şekillendirecek.

Beşiktaş, bu mücadele sonrasında Süper Lig'de şampiyonluk için yarıştığı rakiplerinden Galatasaray'a 26 Şubat'ta TT Arena'da konuk olacak. İsrail deplasmanından galip dönüp lige moralli geçiş yapmanın hesaplarını yapan Güneş'in takımı, sonrasında da UEFA'daki rövanşta rakibini saf dışı bırakıp derbide coşmak istiyor.

 

Etiketler :