Beşiktaş'ın eski oyuncuları haftayı golle kapattılar!

Beşiktaş'ın eski oyuncuları haftayı golle kapattılar!

Cenk Tosun, Rhodolfo, Mario Gomez, Andreas Beck... Eski Beşiktaşlı oyuncular haftayı boş geçmedi. Takımlarında golleri atan isimler onlar oldu.

Ajans Beşiktaş - Ara transfer döenminde Beşiktaş'tan Everton'a transfer olan Cenk Tosun, Beşiktaş'ta beraber forma giyen Mario Gomez ve Andreas Beck, şu an Flemengo takımının formasını terleten Luiz Rhdolfo haftayı boş geçmediler...

Premier Lig'in 9. sırasında bulunan Everton Cumartesi günü Burnley ile karşı karşıya geldi. Everton'da Cenk Tosun, Burnley deplasmanında ilk 11'de başladı. Tosun 18. dakikada takımının ve kendisinin ilk golünü kaydetti. Cenk Tosun kafa golüyle topu kalecinin sağından ağlarla buluşturdu. 

Cenk Tosun, 4 Mayıs 2013’te Reading formasıyla Fulham’a gol atan Jem Karacan’ın ardından Premier Lig’de rakip fileleri havalandıran ilk Türk oldu (1764 gün).

Bundesliga Ligi'nde 12 sırada bulunan Stuttgart Takımında forma giyen eski siyah beyazlı oyuncular Mario Gomez ve Andreas Beck dün attıkları gollerle takımlarına galibiyeti getirdiler.

Deplasmanda Köln ile karşılaşan Stuttgart karşılaşmayı 3 golle kazanırken karşılaşmanın golleri 45, 45+2 ve 57. dakikalarda  eski Beşiktaşlı oyunculardan geldi. Mario Gomez 45 ve 45+2'de takımını öne geçiren golleri kaydederken Andreas Beck ise 57. dakikada attığı golle takımının skorunu belirleyen isim oldu. Karşılaşma 2-3 Stuttgart üstünlüğü ile tamamlandı.

Bir dönem Beşiktaş forması da giyen Luiz Rhodolfo, Flamengo adına muhteşem bir gole imzasını attı. Brezilya Serie A Liginde 6. sırada bulunan Flamengo Botafogo ile karşı karşıya geldi.

Karşılaşmanın 4. dakikasında Rhodolfo takımının ve karşılaşmanın ilk golünü kaydetti. Karşılaşma 1-0 Flamengo üstünlüğü ile tamamlandı.

Etiketler :