Beşiktaş'ın forvet transferinde gündemi yoğun

Beşiktaş'ın forvet transferinde gündemi yoğun

Beşiktaş’ta kalması durumunda gelecek sezon cebine 2.7 milyon Euro girecek olan Burak Yılmaz’ın ayrılmasına yönetim çok sevindi. Ancak yerine alınacak isme ne kadar ödeneceği tartışma konusu oldu.

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş'ta Burak Yılmaz'ın ayrılması sonrasında forvet arayışlarına hız veren Beşiktaş Yönetimi, Sergen Yalçın 'ın daisteği doğrultusunda yoğun bir liste yaptı.

Yurt içi ve yurt dışından birçok isimle ilgilenen Beşiktaş, mali olarak en uygun isim ile anlaşmaya çalışıyor. Beşiktaş'ın listesinde olan golcüler şu şekilde;

Mandzukic: Fenerbahçe ve Galatasaray’ın da istediği Hırvat golcüyle temas kuruldu. 1.5 milyon euro garanti para tartı bonuslar eklif edildi. Menajeri 4 milyon euro istedi. Görüşmeler donduruldu.

Danny Welbeck: Menajerler teklif etti. 1 milyon euro artı 1 milyon euro’luk oynama şartına bağlı olarak bonuslar önerildi. Öneren menajer dönüş yapmadı. Uzak ihtimal.

Sandro Wagner: Çin’deki takımından ayrılan Alman golcüye 1 milyon euro artı 500 bin euro’luk bonus teklif edildi. Görüşmeler sürüyor.

Enner Valencia: Meksika’daki takımından ayrılan Ekvadorlu golcüye 1 milyon euro artı bazı bonuslar teklif edildi. Görüşmeler sürüyor.

Papiss Cisse: Alanyaspor’un golcüsüne 600 bin euro artı bonuslar teklif edildi. Senegalli golcü fazlasını istiyor. Beşiktaş’ın birinci tercihi değil. Ama görüşmeler sürüyor. (Fotospor)

Etiketler :