Beşiktaş'ın Gedson Fernandes planı ortaya çıktı

Beşiktaş'ın Gedson Fernandes planı ortaya çıktı

Beşiktaş teknik direktörü Sergen Yalçın beklediği merkez orta saha transferi için eski Galatasaraylı Gedson Fernandes'i istiyor. Siyah-Beyazlılar'ın Galatasaray'ın da peşinde olduğu Portekizli yıldız için yaptığı dev transfer planı ortaya çıktı.

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş'ta orta sahaya yapılacak takviye için ilk hedef olan Gedson Fernandes için bekleyiş sürerken, temas kurulan bir diğer isim Lucas Fernando Martins gelmeye hazır olduğunu açıkladı.

Gedson Fernandes'i tekrar kiralamak isteyen Galatasaray'ın, Benfica'nın istediği 12 milyon Euro'luk bonservis bedelini ödemesini Siyah-Beyazlılar mümkün görmüyor.

Beşiktaş, kadroda yeteri kadar şans bulamayacağı için ayrılmak isteyen 22 yaşındaki başarılı oyuncuyu kiralık olarak kadrosuna katmayı planlıyor.

Benfica'nın da bonservisiyle bir kulübe satamaması halinde Devler Ligi'nde yer alan bir takıma düzenli oynama koşuluyla Gedson'u kiralık gönderebileceği belirtildi. Bu durumda Beşiktaş, Devler Arenası'nı avantaj olarak görüyor.

Benfica ile bu doğrultuda temaslarını sürdüren Siyah-Beyazlılar, Gedson transferini çözememesi halinde son olarak 3 gün önce görüştüğü Fernando ile resmi sözleşme görüşmelerine başlayacak.

Kariyeri boyunca Gremio, Shakhtar, Sampdoria, S.Moskova gibi ekiplerde forma giyen Fernando için toplam 46.5 milyon Euro bonservis ödendi.

Son olarak B. Guoan takımında forma giyen 29 yaşındaki oyuncunun bonservisi elinde bulunuyor... (Sabah)