Beşiktaş'ın genç yıldızına Avrupa'dan 2 talip! Kararı Valerien Ismael verecek

Beşiktaş'ın genç yıldızına Avrupa'dan 2 talip! Kararı Valerien Ismael verecek

Siyah-beyazlılarda Valerien Ismael'in raporu doğrultusunda gelişecek olan kadro planlaması konusunda çalışmalar devam ederken, sürpriz bir transfer iddiası ortaya atıldı.

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş'ta geçtiğimiz sezon 3 kupa kazanılmasının ardından bu yıl istenilen performans bir türlü gelmedi. Siyah-beyazlılarda idareciler gelecek sezon için çalışmalarına başlarken Valerien Ismael göreve getirildi. Beşiktaş'ın yeni sözleşme imzalamak istediği genç yıldıza Avrupa'dan 2 kulübün talip olduğu belirtildi.

Beşiktaş'ta büyük bir potansiyel olarak gösterilen Serdar Saatçı konusunda idareciler çalışmalarını yoğunlaştırdı. Siyah-beyazlıların genç savunmacıyla 5 yıllık yeni sözleşme yapmak istediği aktarıldı.

Takvim Gazetesi'nin haberine göre; Beşiktaş ile Serdar Saatçı arasında henüz anlaşma sağlanamadı. Taraftarın parasal konularda ortak fikre varamadığı belirtildi. Beşiktaş'ın yeni sözleşme imzalamak istediği Serdar Saatçı'nın Avrupa'da forma giymeye sıcak baktığı öğrenildi.

Bologna ve Rennes devrede

Beşiktaş altyapısından yetişen ve gelecek sezon sonunda sözleşmesi bitecek olan genç yıldıza Serie A'dan Bologna ile Ligue 1'den Rennes'in talip olduğu öğrenildi. Menajerlerin siyah-beyazlılar ile iletişime geçtiği aktarıldı.

Beşiktaş'ın Serdar Saatçı konusunda görüşmeleri sezon sonuna ertelediği ve genç oyuncu hakkında son kararın Valerien Ismael tarafından verileceği aktarıldı.

Beşiktaş A Takımı'na yükselen Serdar Saatçı bu sezon toplamda 10 maçta süre aldı. Serdar Saatçı takım arkadaşlarına 1 asist yapma başarısı gösterdi.