Beşiktaş'ın gençlerinden Başakşehir'e gol yağmuru

Beşiktaş'ın gençlerinden Başakşehir'e gol yağmuru

Beşiktaş'ın U14, U15 ve U16 takımları Medipol Başakşehir ile karşılaştı. 

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş'ın U14 ve U15 takımları deplasmanda, U16 takımı ise Fulya'da Başakşehir ile karşı karşıya geldi.

M. Başakşehir:0 Beşiktaş:2 (U-14)

Beşiktaş U-14 Akademi Takımı, ligin 14. haftasında deplasmanda M. Başakşehir'i 2-0 yendi.

Balat Tesisleri’nde oynanan karşılaşmaya Beşiktaş; Ferhan, Baran, Yıldıray, Harun, Efe Can, Berkay, Arda, Şahin, Semih, Abdülmecid ve Görkem ile başladı.

Karşılaşmanın ilk yarısını 1-0 önde geçen ekibimiz, sahadan 2-0 galip ayrıldı. Takımıa galibiyeti getiren golleri; Semih Kılıçsoy ve Berkay Kençtemur kaydetti.

M. Başakşehir:0 Beşiktaş:6 (U-15)

Beşiktaş U-15 Akademi Takımı, ligin 14. haftasında deplasmanda M. Başakşehir'i 6-0 yendi.

Balat Tesisleri’nde oynanan karşılaşmaya Beşiktaş; Emre, Burak, Batıkan, Egemen, Aytuğ, Görkem, Necati, Ege, Kadircan, Avtandil ve Azad ile başladı.

Karşılaşmaya hızlı başlayan siyah-beyazlılar ilk yarıyı 2-0 önde tamamladı. İkinci yarıda etkili oyununu sürdüren siyah – beyazlılar, karşılaşmadan 6-0 galip ayrıldı. Beşiktaş'a galibiyeti getiren golleri; Azad (2), Kadir, Görkem, Avtandil ve Mahmut kaydetti.

Beşiktaş:2 M. Başakşehir:2 (U-16)

Beşiktaş U-16 Akademi Takımı, ligin 14. haftasında M. Başakşehir ile 2-2 berabere kaldı.

Fulya Hakkı Yeten Tesisleri'nde oynanan karşılaşmaya Beşiktaş; Gökalp, Eyüp, Ahmet, Serdar, Cüneyt, Berkay, Emirhan T., Halil, Kerem, Emirhan D. ve Eren ile başladı.

Maçın ilk yarısını 1-0 geride geçen Beşiktaş, sahadan 2-2 berabere ayrıldı. Siyah-beyazlıların gollerini; Emirhan Delibaş ve Berkay Vardar kaydetti.

Etiketler :