Beşiktaş'ın Gerede Tesisleri açıldı

Beşiktaş'ın Gerede Tesisleri açıldı

Beşiktaş'ın Bolu'nun Gerede ilçesinde kurduğu tesislerin açılışı gerçekleştirildi.

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş'ın Bolu'nun Gerede ilçesinde kiraladığı ve bir süredir yenileme çalışmaları süren otel ve futbol sahaları hazır hale geldi. Esentepe mevkiinde bulunan doğa ile iç içe otel ve futbol sahalarının açılışı gerçekleştirildi. Açılışa Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Muharrem Kasapoğlu, Bolu Valisi Ahmet Ümit, AK Parti Bolu Milletvekili Fehmi Küpçü, Gerede Belediye Başkanı Mustafa Allar, Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, siyasi parti temsilcileri, çok sayıda taraftar, yönetici ve protokol üyeleri katıldı.

Önümüzdeki yıl yaz kampı Gerede'de

Açılış öncesi bir konuşma yapan Beşiktaş Başkanı Fikret Orman, yaz kamplarında yurtdışına döviz gönderme işini çözmeleri gerektiğini belirterek, "Bu bölgeler bu iş için en güzel bölgeler. Dünyanın cennet noktalarından bir tanesi. Kış kampları hep beraber gayet güzel Antalya'da çözülüyor. Orada bine yakın takım kamp yapıyor. Dünyanın her tarafından geliyorlar ama kış kamplarını olduğu gibi, yaz kamplarını da artık burada yapmak, hem ülkemiz hem bölgemiz, hem de tanıtım açısından çok faydalı olacaktır diye düşünüyorum" dedi.
Başkan Orman önümüzdeki yıl kampın Bolu Gerede'de gerçekleştirmek istediklerini açıklayarak, "Önümüzdeki sezon Abdullah hocam da burada inşallah kampımızı burada yapacağız. Bir tek basketbol, futbol takımlarımız değil, bütün takımlarımız buraya gelecektir" diye konuştu.

Etiketler :