"Beşiktaş'ın geri dönüşü bizi olumsuz etkiledi"

"Beşiktaş'ın geri dönüşü bizi olumsuz etkiledi"

Napoli Teknik Direktörü Mauriico Sarri, Dinamo Kiev ile golsüz berabere kaldıkları maçın ardından Beşiktaş'ın, Benfica karşısındaki geri dönüşün kendilerini olumsuz etkilediğini söyledi.

Ajans Beşiktaş - Şampiyonlar Ligi'nde Beşiktaş'ın grubundaki diğer maçta Napoli, sahasında konuk ettiği Dinamo Kiev ile 0-0 berabere kaldı.

Napoli Teknik Direktörü Mauricio Sarri, Beşiktaş maçı öncesinden diğer karşılaşmanın kendilerinden daha önce oynanmanın takımı olumsuz etkilemeyeceğini ve bunun için futbolcularıyla sık sık görüşme yaptığını söylemesine rağmen, siyah beyazlıların Vodafone Arena'daki geri dönüşünün takımı olumsuz etkilediğini itiraf etti. 

"BEŞİKTAŞ'IN GERİ DÖNÜŞÜ TAKIMI OLUMSUZ ETKİLEDİ."

Napoli Teknik Direktörü Mauricio Sarri, Dinamo Kiev maçının ardından Beşiktaş'ın, Benfica karşısında ikinci yarıdaki geri dönüşünün kendilerini olumsuz etkilediğini söyledi.

Sarri şöyle konuştu: "Benfica 3-1 öndeyken ısınmaya çıktı. Geri geldiğimizde skorun 3-3 olduğunu öğrendik ve ardından maça çıktık. Dürüst olmak gerekirse bu skorun olumsuzluğunu bizim için önlemek kolay değildi. Etkilendik. Takım üzerindeki olumsuz havayı da engelleyemedik. Dengemiz bozuldu. Tüm bunlara rağmen Dinamo Kiev maçında pozisyonlarımız varı ama değerlendiremedik."