Beşiktaş'ın Ghezzal planı ortaya çıktı!

Beşiktaş'ın Ghezzal planı ortaya çıktı!

Siyah-Beyazlılar’ın hücumdaki en önemli silahlarından biri olan Rachid Ghezzal, bu sezon yaşadığı sakatlıklar yüzünden sezonun büyük bir bölümünde formasından uzak kaldı.

Ajans Beşiktaş - Siyah-Beyazlılar’ın hücumdaki en önemli silahlarından biri olan Rachid Ghezzal, bu sezon yaşadığı sakatlıklar yüzünden sezonun büyük bir bölümünde formasından uzak kaldı. Ayak parmağı, uyluk ve kasık bölgesinde yaşadığı problemlerden dolayı 5 ay gibi bir süreyi sakat olarak geçiren Ghezzal’ın sezonun son bölümünde sahne alması bekleniyor.

ANTALYASPOR MAÇINDA YOK

Bu doğrultuda yıldız oyuncu, cumartesi günü gerçekleşecek olan Antalyaspor mücadelesinde sahada olmayacak. Siyah-Beyazlılar, sonraki haftayı da BAY geçeceği için iki haftalık süre içerisinde Cezayirli kanat oyuncusunun tamamen iyileşmesi bekleniyor.

KALAN 3 HAFTA KRİTİK

30 yaşındaki oyuncu, sakatlık sürecini atlattıktan sonra ise kalan 3 maçta forma giymeyi hedefliyor. Teknik ekibin planı ise Ghezzal’ın bu süreçte kendini tamamen toplayıp; Adana Demirspor, Kasımpaşa ve Konyaspor maçlarında Beşiktaş’ın şampiyonluk yürüyüşüne destek vermesi. (Fanatik)