Beşiktaş'ın gözdesi Lima'yı, Fenerbahçe de istiyor!

Beşiktaş'ın gözdesi Lima'yı, Fenerbahçe de istiyor!

Yönetim, ofansif orta sahadaki kalabalık adaylar arasında önceliği Lima’ya vermeyi kararlaştırdı. Bunun nedeni Ben Arfa’nın uzun süredir oynamaması ve bunalımda olması; Fofana için ise kapının 15 milyon Euro’dan açılması

Ajans Beşiktaş - Fenerbahçe’de peş peşe gelen kötü sonuçlar nedeniyle ara transfer döneminin çalışmaları erken başlamıştı. Sarı-Lacivertliler’in takviye için öncelik verdiği bölgelerden biri çok yönlü ofansif orta saha.

Bu pozisyon için yönetimin elinde kalabalık bir liste vardı. Hatem Ben Arfa, Seko Fofana, Lucas Lima, Dudu gibi isimlerin adı ön plandaydı. Ancak 1 nuamaralı hedef olarak Lucas Lima belirlendi.

Bonservisler çok yüksek

Yönetimin Sambacı’ya yönelmesinin çeşitli nedenleri var. Uzun süredir gündemde olan Ben Arfa, nisan ayından beri forma giymemesi ve buna bağlı olarak depresyona girmesi, Sarı-Lacivertliler’in bu oyuncuya karşı endişelerini artırdı. Fofana için ise Udinese’nin kapıyı 15 milyon Euro’dan (67.5 milyon TL) açması, yönetime geri adım attırdı. Aynı şekilde Dudu için de kulübü Palmeiras 10 milyon Euro’dan (45 milyon TL) aşağı inmiyor. Lucas Lima ile Beşiktaş'ın da ilgilendiği biliniyor. (Fanatik)

Etiketler :