Beşiktaş'ın gündemi Burak Yılmaz ve Demba Ba!

Beşiktaş'ın gündemi Burak Yılmaz ve Demba Ba!

Gelecek sezon için transfer çalışmalarına başlayan Beşiktaş'ta ilk hedef forvet hattı.

Ajans Beşiktaş - Cenk Tosun'un boşluğunu dolduramayan, Negredo'dan beklediği verimi alamayan, devre arasında gelen Vagner Love'dan da umduğunu bulamayan Kara Kartallar; iki isim üzerinde yoğunlaştı. Bunlardan biri Trabzonspor'un gol makinesi Burak Yılmaz, diğeri ise Göztepe'nin Senegalli forveti Demba Ba.

YENİ SEZONA HAZIR

Teknik direktör Güneş, eğer bir forvet takviyesi yapılacaksa ısrarla Burak Yılmaz'ın kadroya katılmasının en uygun karar olacağını savunuyor. Başkan Fikret Orman'ın gönlü ise, Göztepe'de forma giyen eski talebesi Demba Ba'dan yana... Güneş; fıtık ameliyatı olacak Burak'ın yeni sezona kadar hazır duruma geleceği için tercihini eski talebesinden yana kullanmak isterken, Orman ise Senegalli forvette çok ısrarcı...

ÇEBİ'DEN TEPKİ!

Beşiktaş'ta Şenol Güneş, Burak Yılmaz'ı; Başkan Fikret Orman ise Demba Ba'yı istiyor... Devre arasında Güneş'in Burak'ı almasına karşı çıkan İkinci Başkan Ahmet Nur Çebi, Ba'yı geri isteyen Orman'ı da engellemişti. Kaçan şampiyonluk sonrasında iki "33'lük" oyuncunun yeniden gündeme gelmesine Çebi, "Gelecek sezon taraftarın karşısına Burak Yılmaz, Demba Ba, Larin ve Mustafa Pektemek'le mi çıkacağız?" diyerek tepki gösterdi. (Fotomaç)

Etiketler :