Beşiktaş'ın gündemi Cenk Tosun

Beşiktaş'ın gündemi Cenk Tosun

Beşiktaş formasıyla harikalar yaratan Cenk Tosun için Beşiktaş’ın kapısını çalan kulüplerin sayısı her geçen gün artıyor, ara transfer yaklaşırken somut teklifler de geliyor.

Ajans Beşiktaş - Devre arası geldi, transfer dönemi yaklaştı... Bu süreç de doğal olarak Beşiktaş’ın yıldızı Cenk Tosun için artık somut teklif döneminin kapılarını ardına kadar araladı. Siyah-Beyazlı formayla hem Süper Lig’de hem de Şampiyonlar Ligi’nde harika işler çıkartan yıldız için en somut önerinin beklendiği üzere İngiltere’den geldiği öğrenildi. Buna göre Sandro Ramirez artı 15 milyon Euro (68 milyon TL) ile Everton, Kartal’ın kapısını çalan ilk kulüp oldu.

‘Teklifler çok doğal’

Monaco ve Leverkusen de menacerler aracılığıyla nabız yokluyor ama şu ana kadar Beşiktaş yönetimine ulaşmış olan hatırı sayılır bir teklif söz konusu değil. Oyuncusu için her fırsatta övgü dolu sözler sarfeden ve yılbaşı tatili için Cape Town’da olan Başkan Fikret Orman’ın aceleci olmayacağı, yakın çevresine de, “Cenk bizim için çok değerli. Kariyerinin en iyi dönemlerinden birini yaşıyor. Taliplerinin olması çok doğal. Ancak hiç acele etmeyeceğiz ve en iyi seçenekleri görmek için bekleyeceğiz” mesajlarını verdiği öğrenildi.

Alternatifler hazır

Beşiktaş’ta her ihtimale karşın alternatifler de hazırlanıyor. Bu doğrultuda Jackson Martinez (Evergrande), Gignac (Tigres) ve Larin (Orlando) Kara Kartal’ın uzun süredir listesinde olan oyuncular arasında üst sıralarda yer alıyor. Ancak forvet transferi konusundaki son karar Cenk Tosun ile ilgili alınacak tavra göre belirlenecek. (Fanatik)

Etiketler :