Beşiktaş'ın gündemindeki Schürrle için açıklama!

Beşiktaş'ın gündemindeki Schürrle için açıklama!

Beşiktaş'ın gündeminde olan Schürrle ile ilgili olarak menajeri Ingo Haspel'den flaş bir açıklama geldi.

Ajans Beşiktaş - Borussia Dortmund'un yeni sezon kadro planlamasında düşünülmeyen ve kampa alınmayan Schürrle, Spartak Moskova yolunda. Tecrübeli futbolcunun menajeri yaptığı açıklamada Spartak Moskova ile görüşme yaptıklarını doğruladı.

Haspel, "Schürrle, yalnızca futbol oynamak istiyor. Kendisine İtalya ve başka ülkelerden de teklifler var. Ancak şu an için en yoğun görüşmeleri Rus kulüpleriyle yürütüyoruz" dedi.

Schürrle'ye yıllık 3 milyon euro teklif eden Spartak Moskova'nın 8 milyon euro satın alma opsiyonuyla birlikte bu transferi bitirmeye yakın olduğu kaydedildi.
 
Andre Schürrle kimdir, nasıl bir futbolcu?

Bundesliga ekibi Bayer Leverkusen ile göstermiş olduğu üstün performans ile ve Almanya Milli Takımı ile Dünya Kupası şampiyonluğu yaşayan Andre Schürrle, 2015 yılında Bayer Leverkusen'den Chelsea takımına 22 milyon Euro ardından Chelsea takımından Dortmund'ta 32 milyon Euro gibi yüksek bonservis bedelleri ile transfer oldu.

Yaşadığı sakatlıklar nedeni ile beklentilerin üzerine çıkamayan Andre Schürrle kariyeri boyunca 402 karşılaşmada 108 gol kaydetti, 47 asist gerçekleştirdi. Andre Schürrle hem sol hem sağ kanatta forma giyebiliyor. (Fotomaç & Futbol Arena)

Etiketler :