Beşiktaş'ın ilgilendiği Lucas Lima kimdir?

Beşiktaş'ın ilgilendiği Lucas Lima kimdir?

Beşiktaş, Brezilyalı Lucas Lima'yı kadrosuna katmak için kolları sıvadı.

Ajans Beşiktaş - Son iki sezonun şampiyonu Beşiktaş, bu sezon da şampiyon olmak için yoluna emin adımlarla devam ediyor. Şampiyonlar Ligi'nde de iyi bir grafik çizen siyah-beyazlı takım, transfer çalışmalarına da ara vermeden başladı. Beşiktaş'ın yeni gözdesi Santos forması giyen ve Brezilya Milli Takımı'nın da değişilmez isimlerinden olan Lucas Lima.
 
Beşiktaş'ın ilgilendiği Lucas Lima kimdir? İşte yıldız futbolcunun kariyeri
Futbola Internacional'de başlayan Lucas Rafael Araujo Lima; Sport Recife forması da giydi. Lucas Lima Santos'da kariyerine devam ediyor. Brezilyalı yıldız Santos'da 10 numaralı formanın sahibi.

Forvet arkası pozisyonunda görev yapan Lucas Lima 4 sezondur Santos forması giyiyor. Santos formasıyla çıktığı 194 maçın 182'sinde ilk 11 oynarken 18 de gol kaydetmiştir.
 
Brezilyalı futbolcu Lucas Lima, Dünya Kupası Amerika Elemeleri'nde ise biri ilk 11 olmak üzere 7 maçta oynadı ve 1 gol attı. Brezilyalı yıldızın güncel piyasa değeri 10.000.000 EUR. Yıldız futbolcu ile bir dönem Fenerbahçe de ilgilenmiş ancak transfer oyuncunun yüksek maaliyeti nedeniyle gerçekleşememişti. Lucas Lima'nın sözleşmesi Aralık ayında sona erecek.

Etiketler :