Beşiktaş'ın istediği Bernard, Chelsea yolunda

Beşiktaş'ın istediği Bernard, Chelsea yolunda

Shakhtar Donetsk'ten ayrılan ve halen herhangi bir takımla anlaşmayan Bernard için Chelsea iddiaları öne çıktı.

Ajans Beşiktaş - Shakhtar Donetsk ile olan sözleşmesini uzatmayan ve takımdan ayrılan Bernard için Chelsea iddiası öne çıktı.

GloboEsporte.com'a Adı Beşiktaş, Monaco, Benfica, West Ham United, Leicester City, Wolfsburg ve Palmeiras ile anılan Bernard, Chelsea'ye çok yakın. Chelsea'nin önemli transfer hedeflerinden biri olduğu öne sürülen Bernard'ın da Maviler'e sıcak baktığı belirtiliyor.

Avrupa ve Brezilya takımları dahil olmak üzere oyuncuyla 12 takımın ilgilendiği ancak en yakın ekibin Chelsea olduğu ifade ediliyor.

Brezilyalı futbolcu Bernard kariyerine ülkesinde Democrata takımında başladı. Ardından Atletico MG'ye geçen Bernard, 2013 yılında yıldızını parlattı ve Shakhtar Donetsk'e transfer oldu. Ukrayna devi, Bernard için o dönem 25 milyon Euro bonservis bedeli ödedi. Bernard, 5 yıldır Shakhtar Donetsk forması giyiyor. Brezilyalı futbolcu bu sezon ligde 18 maçta 6 gol, 3 asistle oynadı. Şampiyonlar Ligi'nde 8 maçta 3 gol atan Bernard, bu sezonun genelinde çıktığı 29 resmi maçta 10 gol, 4 asistlik performans sergiledi. (Futbol Arena)

 

Etiketler :