Beşiktaş'ın istediği Bernard için Benfica da devrede

Beşiktaş'ın istediği Bernard için Benfica da devrede

Beşiktaş'ın transfer hedeflerinden biri olan Bernard'a çok sayıda kulübün ilgisi bulunuyor. Son olarak Benfica da yıldız oyuncu için teklifte bulundu.

Ajans Beşiktaş - Beşiktaş transfer haberleri kapsamında Talisca'nın yerine düşünülen isimlerden biri olan Bernard'a çok sayıda kulübün ilgisi bulunuyor. 

A Bola'nın haberine göre bu kulüplerden biri de Portekiz'in güçlü ekibi Benfica. Lizbon temsilcisi Bernard için 7 milyon euro imza parası verirken yıllık 2.2 milyon euro da maaş ödemeyi kabul etti. 
Haberde Bernard için İngiliz ve Çin kulüplerinden de teklif olduğu ve Brezilyalı oyuncunun Avrupa'da kalmak istediği yazıldı.

Brezilyalı futbolcu Bernard kariyerine ülkesinde Democrata takımında başladı. Ardından Atletico MG'ye geçen Bernard, 2013 yılında yıldızını parlattı ve Shakhtar Donetsk'e transfer oldu. Ukrayna devi, Bernard için o dönem 25 milyon Euro bonservis bedeli ödedi. Bernard, 5 yıldır Shakhtar Donetsk forması giyiyor. Brezilyalı futbolcu bu sezon ligde 18 maçta 6 gol, 3 asistle oynadı. Şampiyonlar Ligi'nde 8 maçta 3 gol atan Bernard, bu sezonun genelinde çıktığı 29 resmi maçta 10 gol, 4 asistlik performans sergiledi. (Futbol Arena)

 

Etiketler :