Beşiktaş'ın listesinde olan Doğukan Sinik'ten transfer açıklaması

Beşiktaş'ın listesinde olan Doğukan Sinik'ten transfer açıklaması

Antalyaspor'un genç yıldızı Doğukan Sinik, geleceği hakkında önemli açıklamalarda bulundu. İsmi Beşiktaş ve Fenerbahçe ile anılan 21 yaşındaki futbolcu, transfer sorusuna dikkat çekici bir cevap verirken, hedeflerinden de bahsetti.

Ajans Beşiktaş - İsmi Beşiktaş ve Fenerbahçe ile anılan Fraport TAV Antalyaspor'un genç futbolcusu Doğukan Sinik, geleceği hakkında önemli açıklamalar yaptı.

Transfer teklifleri aldığını doğrulayan Doğukan, altyapısından yetiştiği Akdeniz temsilcisinin çıkarlarına da uyması durumunda takımdan ayrılabileceğini söyledi.

Doğukan Sinik'in açıklamalarından satır başları şu şekilde:

''Her futbolcunun başına gelen şeyler. Teklifler olabilir ama bu çift taraflı bir şey. Antalyaspor Kulübü Başkanımız ile iletişim halindeyiz.

HAYIRLISIYSA OLSUN

Sonuçta ben Antalyaspor altyapısından çıktım. Hedeflerim arasında gitmek var ama bunun doğru bir şekilde olmasını istiyorum. Hem kulübümün menfaatleri hem de kendim için hayırlısıysa olsun.

Kulübüm için şartlar oluşursa olabilir. Kontratımın olduğu ve altyapısından yetiştiğim Antalyaspor'un menfaatlerine uyuyorsa gidebilirim. Gitmek planlarım arasında var ama iki tarafa da uyması lazım.

Teklif var ama hangi kulüpten geldiğini açıklamam hoş olmaz. Ne olacağını bekleyip görelim.'' (Fotomaç)

Etiketler :