Beşiktaş'ın listesinde olduğu iddia edilen Bilal, Ada yolcusu

Beşiktaş'ın listesinde olduğu iddia edilen Bilal, Ada yolcusu

İngiliz ekipleri, mali sıkıntılarla boğuşan İstikbal Mobilya Kayserispor'la olan sözleşmesini tek taraflı fesih eden ve Beşiktaş'ın da listesinde olduğu iddia edilen Bilal Başacıkoğlu'nu yakın takibe aldı.

Ajans Beşiktaş - Söz konusu iddia Hollanda basınından geldi. Elf Voetbal, Premier Lig takımları Leicester City ve Norwich City'nin yanı sıra İngiltere Championship ekibi Hull City'nin Bilal Başacıkoğlu için girişimlere başladığını duyurdu.

Konuya ilişkin görüşleri sorulan oyuncunun menajeri Yalçın Xöhre: "Bilal'i isteyen takımlar zengin tarihi olan başarılı kulüpler" sözleriyle olası bir ada seferine yeşil ışık yaktı.

Hollanda doğumlu 24 yaşındaki kanat oyuncusu, Heerenven altyapısından yetişmiş, 2014-2015 sezonundan itibaren Feyenoord forması altında mücadele etmiş ve özellikle asistleriyle dikkatleri çekmişti. Hollanda Ligi'nde 98 maça çıkan 12 gol ve 21 asistlik performans gösteren Bilal, 2018 yazında Kayserispor'un yolunu tutmuştu. Bilal, Kayserispor adına 33 Süper Lig mücadelesinde sahaya çıkarken, 3 asistle oynadı.

Bilal'in, Kayserispor'la sözleşmesini fesih ettikten sonra Beşiktaş'ın da listesine girdiği iddia edilmişti.