Beşiktaş'ın milli oyuncuları dün ne yaptılar?

Beşiktaş'ın milli oyuncuları dün ne yaptılar?

Liglere verilen Milli Takım arasında Beşiktaşlı futbolcular, ülkeleri için mücadele ediyor.

Ajans Beşiktaş - Dün akşam oynanan milli maçlarda Beşiktaş'tan 5 isim ülkeleri için mücadele ettiler. Bu isimler; Oğuzhan Özyakup, Cenk Tosun, Ryan Babel, Matej Mitrovic ve Aras Özbiliz oldu. Bu 5 oyuncu arasında Mitrovic dışında, diğer 4 tanesi takımlarında süre buldu.

Beşiktaş'ın Türk yıldızları Oğuzhan Özyakup ve Cenk Tosun, Türkiye'nin deplasmanda Romanya'ya 2-0 kaybettiği maçta mücadeleye 11'de başladılar. İki oyuncu da 90'ar dakika sahada kalırken, gol ya da asist üretemediler. Cenk ve Oğuzhan, maç boyunca istekli görüntüleri ile dikkat çeken isimler oldular.

Hollanda'nın, İskoç'yayı 1-0 yendiği karşılaşmada 90 dakika sahada kalan Ryan Babel, Hollanda'nın golünü atan Memphis Depay'a asist yaptı. Babel, bu sezon Beşiktaş'ta gösterdiği oyun ile de dikkatleri üzerinde toplamış durumda.

Ermenistan'ın, Belarus'u 4-1 yendiği karşılaşmada bir gol atan Aras Özbiliz de Milli Takım arasını iyi değerlendiren isimler arasına girdi. Aras, Beşiktaş'ta kadroda kendisine yer bulamazken, U21 takımı ile maçlara çıkıyor.

Etiketler :