Beşiktaş'ın muhtemel rakibi Partizan'ı tanıyalım!

Beşiktaş'ın muhtemel rakibi Partizan'ı tanıyalım!

UEFA Avrupa Ligi 3. ön eleme turunda LASK Linz ile karşılaşacak olan Beşiktaş'ın turu geçmesi halinde muhtemel rakipleri belli oldu.

Ajans Beşiktaş - UEFA Avrupa Ligi'nde ülkemizi temsil eden Beşiktaş'ın gruplara kalma adına oynadığı maçlar devam ediyor. Avrupa Ligi 3. ön eleme turunda mücadele eden Beşiktaş, LASK Linz ile eşleşti. Beşiktaş, Avusturya temsilcisini elemesi halinde, Nordsjaelland-Partizan eşleşmesinin galibi ile play-off turunda karşılaşacak.

Partizan'ı tanıyalım

Sırbistan temsilcisi olan Partizan, başkent Belgrad'ın takımı. Tarihleri boyunca 10 kez Sırbistan Ligi'nde şampiyon olan Partizan'ın mevcut piyasa değeri 24 milyon euro. Sırp temsilcisinin kadrosundaki en değerli oyuncu ise 31 yaşındaki sağ kanat, Zoran Tosic. Tosic'in piyasa değeri, 2 milyon euro seviyesinde.

Geçtiğimiz sezon Sırbistan Kupası'nda şampiyon olan Partizan, ligde 6. sırada yer alıyor. 3. haftası geride kalan Sırbistan Ligi'nde Partizan, 1 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 yenilgi almış durumda. Sırp temsilcisi, ateşli taraftar grubu ile de tanınıyor.

Etiketler :