Beşiktaş'ın play-off turundaki rakibi Partizan oldu! İşte tüm detaylar...

Beşiktaş'ın play-off turundaki rakibi Partizan oldu! İşte tüm detaylar...

Beşiktaş dün akşam deplasmanda karşılaştığı LASK Linz'i eleyerek adını UEFA Avrupa Ligi'nde play off turuna yazdırdı. Beşiktaş'ın rakibi de belli oldu. İşte detaylar...

Ajans Beşiktaş - Dün akşam Linzer Stadı'nda oynanan; Karadağlı hakem Nikola Dabanovic yönetimindeki maçta Beşiktaş attığı tek golle turu geçmeyi başardı. İstanbul'daki karşılaşmayı Ryan Babel'in golüyle 1-0 kazanan Beşiktaş, bu avantajlı skorla rövanşta tur aradı ve Alvaro Negredo'nun 89. dakika LASK Linz'in filelerine gönderdiği golle tur atladı. 

Beşiktaş'ın muhtemel rakipleri Partizan ve Nordsjælland rövanş karşılaşmasında mücadele etti. Partizan 3-2'lik skorla Beşiktaş'ın play-off turundaki rakibi oldu. Maçlar 23 Ağustos ve 30 Ağustos tarihinde oynanacak. Beşiktaş, 23 Ağustos tarihinde oynanacak ilk mücadelede deplasmanda olacak.

Partizan'ı tanıyalım

Sırbistan temsilcisi olan Partizan, başkent Belgrad'ın takımı. Tarihleri boyunca 10 kez Sırbistan Ligi'nde şampiyon olan Partizan'ın mevcut piyasa değeri 24 milyon euro. Sırp temsilcisinin kadrosundaki en değerli oyuncu ise 31 yaşındaki sağ kanat, Zoran Tosic. Tosic'in piyasa değeri, 2 milyon euro seviyesinde. Geçtiğimiz sezon Sırbistan Kupası'nda şampiyon olan Partizan, ligde 6. sırada yer alıyor. 

Etiketler :