Beşiktaş'ın rakibi Hapoel Beer Sheva'da sakat sayısı arttı

Beşiktaş'ın rakibi Hapoel Beer Sheva'da sakat sayısı arttı

UEFA Avrupa Ligi'nde Beşiktaş'ın rakibi olan Hapoel Beer Sheva'da sakat futbolcularun sayısı arttı.

Ajans Beşiktaş - UEFA Avrupa Ligi'nde Perşembe günü Beşiktaş ile karşılaşacak olan Hapoel Beer Sheva'da çapraz bağları kopan ve büyük ihtimalle sezonu kapatan Portekizli savunma oyuncusu Miguel Vitor kesin olarak siyah beyazlılara karşı forma giyemeyecek.

Portekizli futbolcu dışında ara transfer döneminde takımdan ayrılması beklenen ve bunun için rest çektikten sonra kadro dışı bırakılan, daha sonra da affedilen Buzaglo'nun sakatlığı nedeniyle durumu belirsiz. Bu sezon toplamda 11 gol atan Buzaglao, Hapoel'in vazgeçilmez futbolculardan biri.

Buzaglao ve Ben Sahar dışında yine as kadrodan sol bek Korhut ile, lig maçında sakatlanan fakat antrenmanlara devam ettikten sonra sakatlığı nükseden sağ bek Bitton'un da durumlarının maç saatinde belli olacağı kaydedildi.

Buna göre Hapoel Beer Sheva'da Beşiktaş maçı öncesinde sakat sayısı 6'ya çıktı. Savunmadan Miguel Vitor kesin olarak yok. Sol bek Korhut'un oynama ihtimali düşük. Golcü isimler Ben Sahar ve Buzaglao dışında forvet Mohammed Ghadir, sağ bek Bitton'un da durumları belirsiz. (Futbol Arena)

Etiketler :