Beşiktaş'ın rakibinde kriz

Beşiktaş'ın rakibinde kriz

Beşiktaş'ın UEFA Avrupa Ligi'ndeki rakibi Hapoel Beer Sheva'da ortalık karıştı.

Takımın önemli isimleri arasında yer alan ileri dönük orta saha oyuncusu Maor Bar Buzaglo ile kulübün yolları ayrılma noktasına geldi.

Yeni kontrat sıkıntı yarattı

İsrail ekibiyle sözleşmesi bu sezon bitiminde sona erecek olan 28 yaşındaki futbolcu, yeni kontrat konusunda sıkıntı çıkardı. Oldukça yüksek maaşlar talep eden Buzaglo, sosyal medya üzerinden de teknik ekibe ağır ithamlarda bulundu.

Kadro dışı bırakıldı

Bu gelişmelerin üzerine futbolcu 1 haftalığına kadro dışı bırakıldı. Dün tesislere gelen ancak idmana katılmayan oyuncunun pazar günkü Bnei Yehuda maçında forma giyemeyeceği duyuruldu.

Başkan: Teklifleri değerdireceğiz

Kulübün kadın başkanı Alona Barkat yaptığı açıklamada 'Kırmızı çizgimizi aştı. Yolları tamamen ayırabiliriz. Gelen teklifleri değerlendirebiliriz" dedi.

Sözleşmesi sezon sonu bitiyor

Türkiye'de ismi Galatasaray ve Rizespor ile anılan Maor Bar Buzaglo'nun Hapoel Beer Sheva ile kontratının sezon sonu bitecek olması nedeniyle şimdiden diğer kulüplerle görüşme hakkı bulunuyor. Bu durumda bonservis bedelsiz sezon sonundan itibaren geçerli olmak kaydıyla transferi gerçekleşebilir. Ancak transferin şimdi yapılması için kulübüyle de anlaşmak gerekiyor.

Beşiktaş'ın da işine yarar

Hapoel Beer Sheva'nın yıldızı olarak gösterilen ve bu sezon özellikle Avrupa maçlarında adından söz ettiren 10 numaranın Galatasaray veya Rizespor tarafından transfer edilmesi Beşiktaş'ın da işine yarayacak, siyah-beyazlılar için rakibin önemli isimlerinden biri eksilmiş olacak. İsrail ekibinin kendisini hemen elden çıkararak, sözleşmesi bitmeden bonservis elde etmek istediği belirtiliyor. (Milliyet / Onur Dinçer)