Beşiktaş’ın Slovakya kampına katılan altyapı oyuncularını yakından tanımaya ne dersiniz?

Beşiktaş’ın Slovakya kampına katılan altyapı oyuncularını yakından tanımaya ne dersiniz?

Beşiktaş'ın yeni sezon öncesi ilk kampı olan Slovakya kampı resmen başladı.

Ajans Beşiktaş - Yeni sezon hazırlıklarına başlayan Beşiktaş, ilk kampını gerçekleştirmek için Slovakya'ya gitti. Teknik direktör Şenol Güneş, kamp kadrosuna altyapıdan 4 ismi dahil etti. Bu isimler; Ersin Destanoğlu, Erdem Seçgin, Bülent Üçüncü ve Mertcan Açıkgöz.

Kaleci olan Ersin Destanoğlu, 1 Ocak 2001 doğumlu. Piyasa değeri 50 bin euro olan Destanoğlu, Beşiktaş U21 takımında forma giyiyor. Ersin Destanoğlu, geçtiğimiz sezondan beri A Takım ile antrenmanlara da çıkıyor. Beşiktaş'ın bu sezon Şampiyonlar Ligi kadrosunda da yer alan Ersin, Leipzig maçının kadrosunda kendisine yer bulmuştu.

5 Ocak 2000 doğumlu olan Erdem Seçgin, merkez orta saha ve on numara pozisyonlarında görev yapabiliyor. 18 yaşındaki oyuncu, Beşiktaş U21 takımında görev yapıyor. Erdem Seçgin, zaman zaman Beşiktaş A Takımı ile de antrenmanlara çıkıyor.

8 Temmuz 1999 doğumlu olan Bülent Marlon Üçüncü, orta sahanın sağ kanadında görev alıyor. 18 yaşındaki Bülent Marlon Üçüncü, Beşiktaş U21 taıkmında görev yapıyor. Genç oyuncu da zaman zaman A Takım ile idman yapıyor. Bülent Marlon Üçüncü, geçtiğimiz sezonun başında Rennes'in B takımından Beşiktaş'a transfer oldu.

Orta sahanın sağ tarafında forma giyen Mertcan Açıkgöz, 18 Kasım 1999 doğumlu. 18 yaşındaki oyuncu, U17 seviyesinden beri Beşiktaş forması giyiyor. U21 takımında top koşturan Mertcan da zaman zaman A Takım ile antrenmanlara çıkıyor.

Etiketler :