Beşiktaş'ın transfer gündeminde son durum! Tosic gidiyor mu?

Beşiktaş'ın transfer gündeminde son durum! Tosic gidiyor mu?

Devre arası transfer dönemini hareketli geçiren kulüplerin başında olan Beşiktaş’ta forvet arayışlarının yanı sıra Dusko Tosic’e olan ilgi de her geçen gün artıyor...

Ajans Beşiktaş - Danny Welbeck başta olmak üzere birkaç golcü transferini görüşmek için İngiltere’ye giden başkan Fikret Orman’ın Sırp stoperi çok isteyen Leicester City ve Everton kulüpleri ile masaya oturduğu öğrenildi.

Başkan Orman’ın Tosic 32 yaşında olmasına karşın kapıyı 4 milyon pounddan açacağı öğrenilirken oyuncusunu bu rakamı veren kulübe hiç düşünmeden satmayı planladığı kaydedildi. Domagoj Vida’nın takıma dahil olmasının ardından Orman’ın Dusko Tosic’i elden çıkarmaya artık daha rahat baktığı belirtildi.

‘KOVULMADAN GİTMEM’ DEMİŞTİ

Daha önce yaptığı açıklamada “Burada kazandığım parayı başka yerde vermezler. O nedenle kovulmadan gitmem!” diyen Dusko Tosic ve menajeri de gelişmeleri yakından takip ediyor... Beşiktaş ile olan sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan ve şu anda 1 milyon 250 bin Euro kazanan Tosic’in aynı rakamı vermeleri halinde Everton ya da Leicester’a gitmeyi kabul edeceği gelen bilgiler arasında.

WELBECK BİTTİ BİTİYOR

Kurmayları ile birlikte İngiltere’de bulunan başkan Fikret Orman’ın forvet transferi konusunda da bir hayli yol aldığı belirtildi... Arsenal’den Giroud ve Danny Welbeck ile Leicester City’den Islam Slimani ve Kelechi Iheanacho için temaslarda bulunan Orman, Welbeck için önemli adımlar attı... Arsenal ile yapılan pazarlıklar sonucunda İngiliz oyuncunun kiralanması konusunda İngilizler ile el sıkışıldığı pürüzlerin giderilmesinin ardından transferin açıklanacağı kaydedildi. (Habertürk/Kartal Yiğit)

Etiketler :