Beşiktaş'ın transfer planı

Beşiktaş'ın transfer planı

Beşiktaş Yönetimi, Şenol Güneş'in iki oyuncu isteğine karşın Vida'nın satılması durumunda savunmaya bir takviye yapmayı planlıyor.

Ajans Beşiktaş - Siyah-beyazlılar, İngiliz kulüplerinin talip olduğu Hırvat oyuncudan gelecek olan bonservis bedeliyle stoper, orta saha ve forvet transferi gerçekleştirmeyi hedefliyor. Orta alan ve hücum hattına kariyerli yabancılar almak isteyen yönetim, stoper bölgesine ise yerli oyuncu düşünüyor.

Transferde artık somut adımlar atmayı hedefleyen Beşiktaş’ın iki farklı senaryo üzerinde çalıştığı ortaya çıktı. İngiliz kulüplerinin resmen talip olduğu Domagoj Vida ile yollarını ayırmaya hazırlanan siyah-beyazlı yönetimin iki stoper yerine bir stoper alarak, transfer bütçesinin önemli bir kısmını orta saha ve forvete harcamayı planladığı belirlendi.

Vida’nın gitmesi durumunda siyah-beyazlılar, Gary Medel’i stopere çekerek orta sahada boşalan yere kariyerli ve aynı zamanda uluslararası tecrübesi yüksek olan bir futbolcu transfer etmeyi düşünüyor. Negredo ile yolların ayrılması durumunda ise bu bölgeye de yıldız bir golcü ile yönetim, hücum hattını daha da güçlendirecek. Teknik Direktör Şenol Güneş’in, “Vida ayrılırsa iki stoper birden almamız gerekir” açıklamasına rağmen Pepe ve Medel ikilisinin savunma hattı için yeteri kadar güçlü olduğunu düşünen Beşiktaş Yönetimi, savunmaya bir yerli stoper almayı planlıyor. Orta saha ve forvet için birçok isimle temas kuran siyah-beyazlılar, Vida’nın satılması durumunda bu planlamayı hemen devreye sokacak.

Hem Domagoj Vida’nın satışı hem de transfer edilebilecek isimler için önümüzdeki günlerde yeniden yurt dışına çıkacak olan Başkan Fikret Orman’ın, transfer çalışmalarının çok gizli tutulmasını istediği ifade edildi. (Milliyet)