Beşiktaş'ın UEFA dosyası: Hedef Türkiye'ydi

Beşiktaş'ın UEFA dosyası: Hedef Türkiye'ydi

UEFA'nın Dinamo Kiev ve Beşiktaş'ı disiplin kuruluna sevk etmesinin ardından siyah-beyazlılar ayrıntılı bir dosya hazırlığı içinde...

Beşiktaş'ın savunmasında taraftara yönelik saldırının içinde siyasi içerikli grupların olduğu belirtilecek. Beşiktaş bayrağının yanı sıra Türk bayrağının da yakıldığı dile getirilerek aslında Türkiye ve Türkler'in hedef alındığı ifade edilecek.

İKİNCİ MAĞDURİYET YAŞANIR

Hazırlanan dosyada Ukrayna polisinin ve güvenlik görevlilerinin olaylara seyirci kalması ve tedbir almamasına belgelerle yer verilecek. Sonuç bölümünde ise hakemler nedeniyle mağdur edilen Beşiktaş'a, hiçbir sorumluluğu olmadığı olaylar yüzünden ikinci bir mağduriyet yaşatılmasının büyük bir haksızlık olduğu dile getirilecek.

ANNEYE VERİLEN SÖZ AĞLATTI

Beşiktaş, Dinamo Kiev karşısında 4-0 geriye düştüğü an gözyaşlarını tutamayan Fabri, içini döktü... İtalyan basınına konuşan İspanyol file bekçisi, "Gözyaşlarım mı? Çok ağır hasta olan anneme maç öncesi gruptan çıkacağımıza dair söz vermiştim. Annemi mutlu etmek istiyordum ama bunu başamadım. Kabus gibi bir gece yaşadık" açıklamasını yaptı.

KADRO SÜRPRİZİ

Beşiktaş, Bursaspor karşısına kart cezalısı Quaresma'dan yoksun çıkıyor. Teknik direktör Şenol Güneş, Portekizli yıldızın yerine Olcay Şahan'ı sahaya sürmeye hazırlanıyor. Bugünün sürprizinin ise Necip Uysal olması bekleniyor. Tolgay Arslan ve Gökhan İnler'in son dönemdeki performansından memnun olmayan Şenol Güneş'in orta sahada Atiba ile Necip'i yan yana oynatacağı gelen haberler arasında. (Sabah / Fatih Doğan)

Etiketler :