Beşiktaş'ın yeni transferi Larin hakkında sert sözler! Orlando City'nin tepkisi dinmiyor...

Beşiktaş'ın yeni transferi Larin hakkında sert sözler! Orlando City'nin tepkisi dinmiyor...

Orlando City'nin Beşiktaş'ın yeni transferi Cyle Larin'e olan tepkisi dinmiyor! MLS ekibinin CEO'su Alex Leitão, sert sözlerle eleştirdiği genç golcü için "baş belası" dedi.

Ajans Beşiktaş - Bir basın toplantısı düzenleyen Leitao, Beşiktaş'ın yeni golcüsü Larin hakkında konuşurken; "Uzun zamandır bu işin içindeyim, 17 yıldır... O nedenle, olanlara aşırı tepki vermediğimize tanıklık edebilirim. Farklı nedenlerden dolayı bu tarz durumları sıkça görmüyorsunuz" ifadesini kullandı.   

Ajansspor'un derlemesine göre Alex Leitao, "Bu tarz bir durumun meydana gelmesi için bir tarafın olması gerekir. Kulübüne saygı duymayan, sözleşmelere saygı duymayan, takımı umrunda olmayan bir oyuncu... Cyle'den gördüğümüz tam olarak budur. Bizimle olan sözleşmesini incelemeyen veya takip etmeyen, şehirden ayrılmaya karar veren bir oyuncu" dedi. 

Orlando City yöneticisi, "Şu anda bir konuşma yapıyoruz. Bu karakterde, bu kişilikte bir baş belasını zorlamanın ne anlamı var? Böyle bir oyuncuyu kulübe geri getirmenin ne anlamı var? Bu nedenle, Türk kulübüyle yaptığımız müzakerelerde anlaşmaya karar verdik ve bence, bir kulüp olarak çok iyi bir görüşme ve sonuç getirdik" ifadesini kullandı.

Etiketler :