Beşiktaş'ın yeni transferlerinden açıklamalar

Beşiktaş'ın yeni transferlerinden açıklamalar

Beşiktaş, yeni transferleri Güven Yalçın, Dorukhan Toköz, Umut Nayir ve Enzo Rojo için basın toplantısı düzenliyor...

Ajans Beşiktaş - Fikret Orman yeni transferle birlikte imza töreninde yerini aldı. Orman, "Camiamız adına hayırlı olsun. Güven Yalçın 19 yaşında. Zaten yüzünden de belli. Beşiktaş ondan çok şey bekliyor." ifadelerini kullandı.

Güven Yalçın: "Beşiktaş'a geldiğim için çok mutluyum, burada güzel işler yapacağım, forma için rekabet edeceğim."

Umut Nayir: "Bu kulübün tarihine altın harflerle yazılan isimler gibi tarihe geçmek istiyoruz."

Dorukhan Toköz: "Çok büyük futbolcularla oynayacağız, bu kulübe layık olmaya çalışacağız."

Enzo Roco: "Beni sıcak karşılayan takım arkadaşlarıma ve başkana teşekkür ediyorum. Bu stadın çimlerine basmak için sabırsızlanıyorum."

Orman, "UEFA ile olan finansal anlaşmamız bitti. Kadromuz yavaş yavaş yaşlanmaya başlamıştı, elimizdeki bütçeler ile transferleri yapmaya çalışıyoruz. Bir anda değil ama yavaş yavaş takımı gençleştirmeye başladık. Yaşlı arkadaşlar ile de yollarımızı ayırıyoruz." dedi.

Güven Yalçın: "Oğuzhan Abi de genç yaşta geldi ve iyi yol yaptı. Ben de o yoldan gitmek istiyorum. Kendime örnek alıyorum."

Umut Nayir: "Geçmişte İlhan Mansız, Cenk Tosun gibi çok büyük forvetler benim mevkiidaşım olarak tarih yazdılar ben de kendi hikayemi Umut Nayir olarak yazmak istiyorum."

Enzo Roco: "Pepe ve Vida'dan çok şey öğreneceğim."

Umut Nayir: "İlhan (Mansız) hocayla çalışabilmek benim için çok etkili olacak. Basketbol kökenli olmamın pozisyon olma konusunda katkıları oldu."

Dorukhan Toköz: "Şenol Güneş, gençlere çok değer veriyor bize özel antrenmanlar veriyor. Asıl mevkiim orta saha ama kendimi geliştirip, pozisyon bilgilerimi geliştirirsem sağ bek olarak da forma giyebilirim."

Umut Nayir: "Kulüp tarihinde Baba Hakkı'dan sonra 'hukuk' kökenli ikinci futbolcuyum. Onun gibi bir efsaneyle özdeşleşmek büyük gurur. Kaydımı yatay geçişle buraya aldırmak istiyorum. Çünkü giriş yapalı 7 yıl oldu bitmesi gerekiyor."

Enzo Roco: "Gary Medel çok kilit bir oyuncu. Kendisini Şili ve milli takımdan tanıyorum. Tribünlere güven veren bir isim. Hocam bana nerede görev verirse ben orada görev yapmaya hazırım."

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Etiketler :