Beşiktaşlı futbolcular Beşiktaş JK Müzesi'ni gezdi

Beşiktaşlı futbolcular Beşiktaş JK Müzesi'ni gezdi

Açılışı merakla beklenen Beşiktaş JK Müzesi kapılarını açtığı günden bu yana camianın büyük ilgisini görmeye devam ediyor.

Ajans Beşiktaş - Önce yönetimin ve divan kurulu üyelerinin gezdiği ardından da taraftara açılan Beşiktaş Müzesi'ni bu kez Beşiktaş futbol takımı gezdi. Bugün yönetim ve takım müzede bir araya geldi ve hep birlikte şanlı tarih içinde bir yolculuğa çıktı.

Beşiktaş JK Müzesi’ni keyifle gezen futbolcular, bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi ve Beşiktaşımızın şanlı geçmişine ışık tutan kupalar ile birçok değerli objeyi dikkatle inceledi.

a1.jpeg

Müze ziyaretinden önce; Ahmet Nur Çebi (II. Başkan, İcra Kurulu Başkanı, Fulya Taşınmazlardan Sorumlu, Ümraniye Nevzat Demir Tesisleri'nden Sorumlu.), Deniz Atalay (As Başkan, Kulüpler Birliği ve Federasyon ​Temsilcisi, Bolu-Gerede Tesisi'nden Sorumlu.), Umut Güner (As Başkan, Futbol Transfer Komitesi Başkanı, Vodafone Arena’dan Sorumlu.), Hüseyin Mican (Kartal Yuvaları, İcra Kurulu Üyesi.), Hakan Özköse (Pazarlama ve Sponsorluklar, Dernekler ve Taraftar ile Pendik Tesisi'nden Sorumlu.), Candaş Tolga Işık (İletişim:Basınla ilişkiler ve Beşiktaş medyasından  sorumlu (BJK TV, BJK Dergi, Sosyal Medya...)) ve Emre Kocadağ (Transfer Komitesi Üyesi.) Futbol Takımımız ile Divan Restoran’da öğle yemeğinde bir araya geldi.

Sıcak bir ortamda geçen yemeğin ardından Beşiktaş JK Müzesi’ne gelen Yönetim Kurulu Üyelerimiz ile Futbol Takımımız, birlikte pasta kesti ve müzenin Camiamıza hayırlı olması temennisinde bulundu.