Beşiktaşlı futbolcular çıtayı yükseğe koydu: "Final neden olmasın?"

Beşiktaşlı futbolcular çıtayı yükseğe koydu: "Final neden olmasın?"

UEFA Avrupa Ligi son 32 turu ilk maçında Hapoel Beer Sheva’yı İsrail’de 3-1 yenen Beşiktaş yarın Vodafone Arena’da rövanşa çıkacak.

Ajans Beşiktaş - İlk maçta yakaladığı büyük avantajı sahasında koruyup turu geçmek isteyen siyah-beyazlı takımda futbolcular hedef çıtasını en yükseğe koydu.

Şampiyonlar Ligi’nden haksız şekilde elendiklerini ifade eden oyuncular, “Sadece tek bir yenilgi aldık ve elendik. O da hakem faciası neticesinde gelen bir yenilgiydi. Oynadığımız futbolla gruptan çıkmayı kesinlikle hak etmiştik. Özellikle Napoli maçlarındaki oyunumuz ve her iki Benfica maçının ikinci yarıları... Bu oyunlar sayesinde herkesin saygısını da kazandık. Şimdi Avrupa Ligi’ndeyiz. Yine güçlü rakipler var elbette. Ama bizim de kimseden aşağı kalır yanımız yok. Hapoel Beer Sheva’yla ikinci bir 90 dakika oynayacağız. Turu geçeceğimize inanıyoruz. Ardından son 16’da muhtemelen bizimle eşleşmeyi istemeyecek çok takım olacak. Adım adım gideceğiz. Bu sezonki en büyük hedefimiz şampiyonluğu alıp 3. yıldızı takmak. Ancak Avrupa Ligi’ni de geri plana attığımız sanılmasın. Neden final oynamayalım? Bunu başarabiliriz” ifadelerini kullandılar. (Vatan / Erdal Cömert)

Etiketler :