Beşiktaşlı futbolculara teklif yağıyor

Beşiktaşlı futbolculara teklif yağıyor

Geçtiğimiz sezon Şampiyonlar Ligi’nde büyük işlere imza atan ancak ligde hayal kırıklığı yaratan Beşiktaş, önümüzdeki sezon öncesinde kadrosunda büyük bir revizyona gidiyor...

Ajans Beşiktaş - 4.5 milyon Euro (25 milyon TL) karşılığında Dusko Tosic’i Çin ekibi Guangzhou R&F’ye satan, Anderson Talisca’nın da bonservisini almayan Kara Kartal, Fabri, Domagoj Vida, Ryan Babel, Ricardo Quaresma ve Alvaro Negredo’yla da yollarını ayırabilir.

Bu 5 yıldıza da ciddi tekliflerin geldiği öğrenilirken, Siyah-Beyazlı yönetim transfer görüşmelerini sürdürüyor.,

Liverpool Vida'da ısrarcı

Rusya’da düzenlenen 2018 Dünya Kupası’nda Hırvatistan Milli Takımı ile finale çıkan Domagoj Vida gösterdiği performansla devleri peşine taktı.

29 yaşındaki futbolcunun en ciddi talibinin ise İngiliz ekibi Liverpool olduğu biliniyor. Kırmızılılar, Beşiktaş ile yaptığı pazarlıklarda son olarak 20 milyon Euro’ya (113 milyon TL) kadar çıktı. Siyah- Beyazlı yönetim ise yıldız savunmacı için 35 milyon Euro (197 milyon TL) talep ediyor.

Ada temsilcisinin teknik direktörü Jürgen Kloop ısrarla Vida’yı kadrosunda görmek isterken, pazarlıklar kıran kırana devam ediyor.

Ocak ayında bonservissiz olarak transfer edilen Hırvat futbolcunun, takımdan ayrılmasına kesin gözüyle bakılıyor.

Negredo İspanya'ya dönüyor

Geçen sezon bekleneni veremeyen Alvaro Negredo, takımdan ayrılacak isimlerin en başında geliyor. Teknik direktör Şenol Güneş’in gelecek planlamasında yer almayan İspanyol yıldıza ülkesinden teklifler geliyor.

Geride bıraktığımız sezon İspanya 2. Lig’de şampiyon olarak La Liga’ya yükselen Rayo Vallecano’nun, Negredo için tüm şartları zorladığı kaydedildi.

Gelecek resmi teklifleri değerlendirecek olan Beşiktaş yönetimi, 32 yaşındaki futbolcunun takımdan ayrılması için her türlü kolaylığı sağlayacak.

Negredo’nun da tekrardan ülkesine dönmek istediği ve transferde herhangi bir zorluk çıkarmayacağı belirtildi.

Quaresma'nın talibi çok

Beşiktaş’ın Portekizli süperstarı Ricardo Quaresma’nın her geçen gün talibi artıyor.

Çin, Katar ve Suudi Arabistan ekiplerinin talip olduğu 34 yaşındaki futbolcu için son olarak Al-Hilal Riyad, 9 milyon Euro (49 milyon TL) önermişti. Beşiktaş cephesi bu teklife sıcak bakarken, yıldız futbolcunun bu transferi istemediği öğrenilmişti.

Yıllık 7 milyon Euro’yu (38 milyon TL) geri çeviren Quaresma her şeye rağmen Kara Kartal’ın menfaatlerini düşüneceğini belirtmiş ve “Gitmem gerekiyorsa, burada istenmiyorsam teklifleri değerlendirebilirim” ifadelerini kullanmıştı.

Bütçede yüzde 35 oranında küçülmeye gidecek olan Siyah-Beyazlılar, Quaresma ile vedalaşabilir.

Babel fiyat yükseltti!

Kara Kartal’da Ryan Babel krizi yaşanıyor... Önceki gün Brezilya ekibi Flamengo, Hollandalı oyuncu için Beşiktaş’a son olarak 8 milyon Euro’luk (45 milyon TL) teklif sundu. Başkan Fikret Orman ve kurmayları, bu öneriyi kabul etti.

Kırmızı-Siyahlı ekip, 31 yaşındaki futbolcuyla da yıllık 3 milyon Euro’ya (16 milyon TL) el sıkıştı. Ancak Babel’in menaceri Winnie Haatrech’in son dakikada yıllık 4 milyon Euro (22 milyon TL) ya da yıllık 3 milyon Euro artı 2 milyon Euro (11 milyon TL) imza parası istemesi üzerine Brezilya ekibinin masadan kalktığı öğrenildi.

Yaşanan bu sıkıntının yönetimi bir hayli kızdırdığı belirtildi. Tüm bunlara rağmen Flamengo ile pazarlıklar devam ediyor.

Fulham Fabri'nin peşinde

Geçen sezon İngiltere Championship’ten, Premier Lig’e yükselen Fulham, transfer bombalarını art arda patlatıyor. Fransız ekibi Nice’ten Jean-Michael Seri ve Maxime Le Marchand’ı kadrosuna katan Ada temsilcisi, şimdi de gözünü Beşiktaş’ın İspanyol file bekçisi Fabri’ye dikti.

İngiliz basınında çıkan haberlere göre Fulham, 30 yaşındaki kaleci için Siyah-Beyazlılar’a 7 milyon Pound (44 milyon Pound) teklif etti.

Haberde, Kara Kartal’ın tecrübeli eldivenin ilerleyen yaşı nedeniyle bu teklife sıcak baktığı görüşmelerin de son aşamaya geldiği iddia edildi. (Fanatik)